StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка здивувала методом та показала, як правильно використовувати терку

11 червня 2024, 01:10
195
Незважаючи на часте використання терки, виявилося, що багато людей не правильно використовували кухонний прилад.
Жінка здивувала методом та показала, як правильно використовувати терку
Як правильно використовувати тертушку / колаж: Главред, фото: unsplash

Терка - це найпопулярніший кухонне приладдя, однак більшість людей використовують її неправильно. Часто люди розміщують тертку для сиру вертикально, але це помилка.

У виданні Mirror пояснили, що більшість людей цього не усвідомлювали і все своє життя вони робили це неправильно. Насправді є набагато простіший спосіб використовувати тертку для сиру і він неймовірно простий - варто просто перевернути його на бік.

Блогер у TikTok нещодавно зізналася, що їй було 43 роки, коли вона навчилася терти сир таким чином. Жінка зняла відео, коли вона намагалася покласти тертку для сиру на бік.

відео дня

Роблячи це таким чином, сир все одно потрапляє всередину терки, тож вам не потрібно мати під ним додаткову тарілку. І ви можете транспортувати його в шредері та скидати куди завгодно.

"Здається, весь цей час я робила це неправильно. Мені 43 роки, і я тільки дізналася, що тертку для сиру кладуть збоку. Кажуть, що її легше транспортувати. Це так!", - розповіла жінка.

Дивіться відео про те, як правильно користуватись тертушкою:

@aliceinbravoland Did you know this ? I’m easily impressed so maybe this is no big deal, but Im blown away ? #cheese#hack#lifehacks#wow#fypp#foryou♬ original sound - aliceinbravoland

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти