StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому собака їсть траву: експерти розповіли, чого не вистачає тварині

16 червня 2024, 16:52
7119
За даними опитування, 79 % власників домашніх тварин помічали, що їхні собаки роблять це.
Чому собака їсть траву
Чому собака їсть траву / Колаж Главред, фото: pixabay.com

З настанням літа багато господарів собак проводитимуть більше часу на свіжому повітрі, насолоджуючись сонячним світлом.

Однак консультанти з харчування з PetLab Co закликають власників собак бути пильними щодо однієї особливої поведінки, яку дуже легко пропустити - надмірного поїдання трави.

У той час як епізодичне або невелике споживання трави не є приводом для занепокоєння, якщо ваш собака часто їсть траву, це може бути ознакою прихованих проблем зі здоров'ям.

відео дня

Чому собака їсть траву?

"Більшість власників не знають про це, але поїдання трави - звичайна поведінка для собак із поганим здоров'ям кишечника", - пояснив представник компанії PetLab.

Що таке Pet Lab?

Pet Lab - це нова цифрова платформа для збору, зберігання, управління та використання важливої інформації про Ваших вихованців. Зібрана в одному місці та згрупована за розділами, вона допоможе не пропустити планове відвідування ветеринара, вчасно зреагувати на проблеми зі здоров'ям Вашого улюбленця, швидко і правильно поставити діагноз і призначити ефективне лікування. Ви зможете зберегти всю історію подій зі своїми коментарями та спостереженнями. Завдяки функціональним можливостям додатка Pet Lab Ви зможете спростити догляд за твариною і дозволити собі уважніше стежити за її здоров'ям без додаткових зусиль.

Чого не вистачає собаці якщо він їсть траву?

"Якщо у собаки свербить шкіра і він вилизує лапи, то його дивна потреба їсти траву може бути інстинктивною поведінкою, спрямованою на боротьбу з поганими бактеріями, що викликають свербіж", - додали експерти.

Ще 2008 року вчені виявили, що поїдання рослин є відносно нормальною поведінкою серед собак, вовків та інших диких тварин. За даними опитування, 79 % власників домашніх тварин помічали, що їхні собаки роблять це.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти