StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Переграла і знищила: на Сумщині жінка поставила окупантів на місце

28 лютого 2022, 10:18
Смілива жінка відмовилася показувати документи на блокпосту, який незаконно встановили окупанти, і морально знищила ворога.
Київ, військові, війна, вторгнення
У Сумах жінка морально знищила росіянина, що питав у неї документи / Фото Reuters

У селі Житня Роменського району Сумської області окупанти зупинили жінку на блокпосту. Вона відмовилася показувати документи і морально знищила ворога.

На відео, яке розлетілося по мережі, видно як жінка на підвищених тонах говорить з військовими РФ, які зупинили її автомобіль. Окупанти з РФ зажадали у жінки паспорт і попросили відкрити багажник, але жінка категорично відмовилася.

"Чому я повинна показувати терористам свої документи? Я громадянка України, я тут народилася.(...) Навіщо ви прийшли вбивати моїх батьків, моїх дітей?",- емоційно заявила жінка окупанту, який стояв у масці і ігнорував прохання жінки її зняти.

відео дня

Також жінка звинуватила окупанта у вбивстві дітей, що військовий РФ, природно, став заперечувати.

У відповідь на слова розлюченої жінки, російський окупант лише знизував плечима і не знаходив, що їй відповісти.

"Навіщо ви психуете? Навіщо ви на нас наїжджаєте? (...) Ми на вашій землі, але ніяк не у вас вдома", - з щирим подивом запитував вояка.

читайте також"Російські танчики встали на нічліг": ЗСУ поклали колону військової техніки в Київській областіЯк повідомляв Главред, у селі Любимівка Херсонської області місцеві цигани викрали танк у російських військових, які проводять операцію з окупації України. Роми взяли трактор, прив'язали до нього танк, і поїхали в невідомому напрямку. Невідомий втік за циганами на тракторі з танком, проте наздогнати їх так і не вдалося.

Війна в Україні - новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти