StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Від ціни очі на лоба: найдорожчі у світі коти, як вони виглядають

30 серпня 2024, 20:31оновлено 31 серпня, 15:02
8392
Іноді любителі чотирилапих готові витратити шалені гроші на покупку домашнього улюбленця. Тому більшість людей вражає, скільки коштує найдорожчий кіт у світі.
Кот
Яка порода котів коштує більше 100 тисяч доларів / Колаж: Главред, фото: pixabay

Коти є одними з найулюбленіших тварин, і не дивно, що вони мають таку популярність. Серед багатьох порід кішок деякі вирізняються не лише своєю красою, а й високою вартістю. Видання The Scotsman вразило тим, які найдорожчі породи котів у світі.

Якщо ви любите незвичні факти про тварин, вас може зацікавити: дорожче за Феррарі: скільки коштує найдорожчий собака у світі.

Ашера вважається найдорожчою породою котів у світі, вартість якої може сягати 125 000 доларів. Це унікальна суміш африканського сервала, азіатського леопарда та домашньої кішки.

відео дня

Ці кішки зовсім не жорстокі і не мають страху перед людьми. Кішки породи Ашера мають видатну товариськість і відрізняються неймовірною балакучістю.

Ашера
Ашера / фото: Вікіпедія

Савана є результатом схрещування сервала з домашньою кішкою. Ця порода посідає друге місце за цінником серед котів. Вартість цього чотирилапого може перевищувати 50 000 доларів.

Представники цієї породи стримані, незалежні та самодостатні. Їм подобається перебувати в компанії господаря, якщо ситуація не передбачає високої активності. З цих кішок виходять чудові компаньйони.

Савана кот
Савана / фото: Вікіпедія

Бенгали – це результат гібридизації домашніх кішок з азіатським леопардовим котом. Їхня назва походить від наукової назви леопардового кота. Ціна цієї породи може сягати до 25 000 доларів.

Бенгали ідеальні друзі для активних та товариських людей. Вони не сидять на місці, люблять грати, стрибати, досліджувати нові куточки будинку та взагалі бути рухливими та веселими. Бенгальська кішка зазвичай дуже віддана своєму господарю.

Бенгал кот
Бенгал / фото: Вікіпедія

Петерболд – це порода котів, яка виникла в Росії в результаті експериментального розведення. Вартість цієї породи може становити до 5000 доларів.

Петерболди вдачею нагадують собак: вони люблять ходити за людиною хвостиком. Ці кішки прив'язані до господаря, але дружелюбні до інших людей. Що найцікавіше - їх легко дресирувати.

Петерболд кот
Петерболд / Фото: Вікіпедія

Що таке The Scotsman?

The Scotsman — шотландський щоденний новинний веб-сайт та газета зі штаб-квартирою в Единбурзі. Вперше заснована як радикальна політична газета в 1817 році, вона почала щоденну публікацію в 1855 році і залишалася широкоформатною газетою до серпня 2004 року, пише Вікіпедія.

Інші новини про котів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти