StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Треба знайти полярного ведмедя за 7 секунд: оптична ілюзія для кмітливих

13 листопада 2023, 06:55оновлено 15 листопада 2023, 13:03
19538
У полярного ведмедя біле забарвлення хутра, тому буде непросто помітити його серед білосніжних льодовиків.
Белый медведь, оптическая иллюзия
Треба знайти полярного ведмедя за 7 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Оптичні ілюзії, у яких потрібно знайти прихований предмет, тварину або людину, допомагають натренувати мозок на вирішення складних завдань. Якщо регулярно розгадувати такі загадки, дуже скоро можна помітити, наскільки швидше вам це починає вдаватися. Адже уважність до деталей та швидкість мислення – це навики, які можна розвивати.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Складний ребус для геніїв: потрібно вгадати слово на малюнку за 15 секунд

Наступна загадка може дуже сильно заплутати, адже потрібно буде знайти білого ведмедя серед білосніжних льодовиків. Завдання досить непросте: шукати біле серед білого – це те ж саме, що шукати голку в копиці сіна.

відео дня

Лише найтерпеливішим і найуважнішим вдасться "підкорити" таку загадку і вийти переможцем у цій непростій грі. Чи готові ви кинути собі виклик?

До того ж завдання потрібно виконувати на час – не кожному вдасться розшукати заховану тварину всього за 7 секунд. Щоб стежити за часом, буде зручно скористатися таймером або секундоміром.

Але якщо не вдасться впоратися за такий короткий проміжок часу, не варто засмучуватися, адже загадка справді складна. Якщо 7 секунд – занадто мало для пошуку правильної відповіді, тоді просто розгадуйте загадку, не зважаючи на часові проміжки.

Оптическая иллюзия
Треба знайти полярного ведмедя за 7 секунд/ unsplash.com

Коли знайдете правильну відповідь, можете запропонувати цю оптичну ілюзію своїм рідним і друзям – раптом вони теж захочуть перевірити свою уважність.

Якщо вам не вдається відшукати білого ведмедя, даємо підказку – зверніть увагу на правий нижній кут картинки.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Ведмідь заховався у правому нижньому кутку/ unsplash.com

Раніше ми розповідали про складний ребус, у якому треба вгадати слово, зашифроване в картинках. Щоб розгадати ребус, потрібно вгадати захований зміст окремих картинок.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно за 8 секунд знайти "дивного" кота. Непросто буде помітити котика, який відрізняється від своїх хвостатих родичів всього за однією ознакою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти