StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Не гірше нового: як зробити диван з піддонів своїми руками

10 серпня 2024, 02:35оновлено 11 серпня, 13:10
183
Ціни на меблі зазвичай б'ють по кишені, однак є спосіб оновити інтер'єр дешево та сердито. Потрібно тільки знати, які піддони використовувати для меблів.
Не гірше нового: як зробити диван з піддонів своїми руками
Скільки потрібно піддонів, щоб зробити диван / Колаж: Главред, фото: скріншоти з відео

Оновлення інтер'єру в домі часто припадає на літо. І це найкращий час, щоб власноруч зробити стильні меблі. Варто знати тільки, наприклад, скільки потрібно піддонів, щоб зробити диван.

Якщо ви хочете змінити меблі вдома власноруч, вам може бути цікаво: виглядатиме на мільйон: як пофарбувати шафу в домашніх умовах.

В статті Daily Mail розповіли, які піддони використовувати для меблів та інші важливі деталі. Біллі-Джо Ніколлс із Донкастера ознайомилася з тенденціями та поділилася своєю власною роботою. Вона змайструвала з безкоштовних піддонів, щойно купленої фарби та подушок диван у сад.

відео дня

"Ми купили матраци для подорожей, які були на розпродажі, а потім тканиною оббили їх за допомогою степлера. Вони ідеально підходять і дуже зручні", - розповіла вона про основу для дивана.

Щодо того, яка дошка використовується для піддонів - то це звичайна палетна, а кількість піддонів залежить виключно від вас - чим більший диван ви хочете змайструвати, тим більше їх потрібно. Але для найпростішої спинки і основи потрібно хоча б три.

Виникає питання, що можна зробити з одного піддону та чи реально це взагалі? В такому випадку можна спробувати зробити низький пуф, постеливши на піддон подушку з матраців, оббитих тканиною.

Якщо все таки у вас є більше піддонів, постає нова задача із знаком питання - чим скріпити піддони між собою. Найкращим варіантом будуть металеві кутові скоби. Однак, якщо вам не потрібно візуального естетичного ефекту, найпростіше, чим скріпити піддони - це стяжки.

Що відомо про Daily Mail

Daily Mail - британська щоденна таблоїдна газета середнього сегменту, заснована в 1896 році, а також новинний веб-сайт, що видається в Лондоні. Станом на 2020 рік це була найбільш високооплачувана газета у Великій Британії. Її сестринська газета The Mail on Sunday була заснована в 1982 році, шотландське видання було засноване в 1947 році, а ірландське - в 2006 році. Контент з газети з'являється на веб-сайті MailOnline, хоча веб-сайт управляється окремо і має власного редактора, повідомляє Вікіпедія.

Читайте також про меблі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти