StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Знайти конверт і гребінець за 12 секунд зможуть лише генії: непроста загадка

22 березня 2024, 08:15оновлено 24 березня, 23:26
Якщо вам вдасться відшукати обидва предмети за відведений час, це означає, що ви володієте винятковим IQ і дивовижною спостережливістю.

Конверт, загадка, расческа
Потрібно знайти конверт і гребінець за 12 секунд/ колаж: Главред, фото: jagranjosh, unsplash.com

Оптичні ілюзії, у яких потрібно знайти якісь заховані предмети – це не просто чудовий спосіб перевірити свою уважність. Це ще й надзвичайно ефективний метод покращити свої навички вирішення логічних завдань та загострити вміння помічати дрібні деталі.

Радимо також прочитати матеріал: Хто такий "халамидник": мовознавець дав неочікувану відповідь

відео дня

Коли ви "скануєте" такі картинки поглядом, то мозок старанно працює, щоб відрізнити важливі деталі від безлічі відволікаючих факторів. Таке тренування дуже корисне для мозку.

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати два загублені предмети – гребінець і конверт, пише jagranjosh.

Обидва предмети заховані на картинці, де зображено, як школярі разом з вчителькою смакують своїм обідом. На малюнку дуже багато дрібних деталей, які відволікатимуть від пошуку захованих об’єктів, тому доведеться максимально зосередитися, щоб не пропустити важливих підказок.

Але завдання ускладнюється ще й тим, що на його виконання дається всього 12 секунд. Непросто буде розгадати загадку за такий короткий проміжок часу. Доведеться добре постаратися.

Загадка
Потрібно знайти конверт і гребінець за 12 секунд/ jagranjosh

Коли ви впораєтеся із загадкою, можете запропонувати її своїм рідним і друзям – можливо вони також захочуть перевірити свою уважність.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Конверт і гребінець дуже добре заховані/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти конюшину серед квітів за 9 секунд. Доведеться поспішати, щоб відшукати правильну відповідь за такий короткий період часу.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти кота серед собак за 13 секунд. Непросто буде помітити, де ж саме заховався хитрий котик серед "собачого царства".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти