StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Знайти ельфа за 10 секунд під силу небагатьом: складна оптична ілюзія

21 грудня 2023, 16:51
436
Зовсім не кожному вдасться в короткі терміни виконати це завдання, адже вона вимагає особливої уважності і зосередженості.
Знайти Ельфа за 10 секунд під силу небагатьом
Знайти Ельфа за 10 секунд під силу небагатьом / колаж: Главред, фото: pexels , The Sun

Рішення головоломок і оптичних ілюзій може добре потренувати мозок і відволікти його від повсякденних завдань, тим самим допомогти вам розслабитися після важкого робочого дня. Регулярне вирішення оптичних ілюзій зробить роботу вашого мозку гнучкою і швидкою, а також поліпшить мислення.

Для того, щоб відшукати ельфа за 10 секунд в цій непростій оптичній ілюзії, необхідно бути максимально уважним і зосередженим на завданні, повідомляє The Sun. Ще більше труднощів додасть обмежений час. Це завдання буде посильним не для кожного.

На зображенні ви можете побачити різні малюнки святкової тематики і традиційних новорічних квітів. У цьому розмаїтті важко не відволікатися і помітити те, що потрібно знайти, а саме - ельфа, котрий ховається.

відео дня

Автори картинки професійно сховали його серед малюнків, проте можна постаратися докласти максимум зусиль для того, щоб відшукати його якомога швидше.

Навіть якщо ваш час вийшов, не варто впадати у відчай, продовжуйте пошуки, поки не знайдете захований елемент.

Знайти Ельфа за 10 секунд під силу небагатьом
Знайти Ельфа за 10 секунд під силу небагатьом / The Sun

А ось для того, щоб вам було шукати зручніше, ви можете скористатися нашою підказкою і спробувати подумки поділити картинку на 4 умовних частини, щоб шукати в кожній окремо.

Нижче ви можете побачити правильну відповідь.

Знайти Ельфа за 10 секунд під силу небагатьом
Знайти Ельфа за 10 секунд під силу небагатьом / The Sun

Раніше ми розповідали про загадку, в якій потрібно знайти кота в листі за 10 секунд. Лише найуважніші зможуть помітити, де ж сховався грайливий котик.

Також раніше ми розповідали про загадку, в якій потрібно знайти кільце на малюнку. Нелегко буде всього за 48 секунд помітити, де на картинці було заховано цінну прикрасу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти