StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що подарувати сестрі на Новий рік: 10 найкращих варіантів

21 грудня 2023, 05:50оновлено 23 грудня 2023, 19:07
447
Главред зібрав список ідей, які стануть у нагоді, якщо ви у пошуку найкращого подарунку.
Девушки, сестры, подарок
Що подарувати сестрі на Новий рік/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, unsplash.com

Наближаються свята, а вам досі не спадає на думку, що подарувати на новий рік сестрі, щоб подарунок точно їй сподобався? Вибір подарунків – непроста справа, і часто доводиться не один день ламати голову над цим складним питанням, щоб мати впевненість, що обрана річ точно принесе вашій дорогій людині незабутні враження.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Чи можна прасувати мокрий одяг: 4 правила, як не зіпсувати свої речі

Ми спробували полегшити вам завдання і зібрали свій список з 10 ідей для новорічного подарунку сестрі. Можливо саме щось з цього списку стане найкращим презентом дорогій людині.

відео дня

1. Smart гірлянда

"Розумна" гірлянда може змінювати кольори та візерунки. Саме завдяки такій особливості її можна підлаштувати під будь-які потреби. Наприклад, увімкнути гірлянду в режим теплого світіння для спокійного домашнього вечора, а якщо запланована новорічна вечірка – увімкнути цей декор в режим яскравих кольорів. Такий декор є не лише гарним, а й цілком практичним, адже гірлянду можна чіпляти не лише на ялинку, а й на поруччя сходів, камін або підвіконня.

2. Теплий плед

Такий подарунок буде цілком практичним – ваша сестра точно не буде мерзнути холодними зимовими вечорами. Плед стане чудовим "союзником", якщо ваша рідна людина любить проводити час за книгою чи цікавим фільмом, і не лише тоді. А ще практичність цього подарунку полягає у тому, що плед можна використовувати як покривало на дивані, кріслі або ліжку.

3. Форми для новорічного печива

Якщо ваша сестра любить щось пекти, то такий подарунок точно стане їй у нагоді. Можна знайти найрізноманітніші форми для печива – на будь-який смак, як то кажуть. Вибір досить великий. Можна навіть піти більш практичним шляхом і придбати форми не для новорічного печива, а для такого, яке буде актуальним упродовж всього року.

4. Келихи для глінтвейну

Такий напій набуває популярності якраз у холодну пору року, і він асоціюється з теплом і святом. Тому коли, як не на Новий рік, дарувати келихи для глінтвейну. Разом з такими келихами можна також подарувати пляшку хорошого червоного вина і спеції для приготування глінтвейну.

5. Розумний світильник

Таким світильником дуже зручно користуватися, адже ним можна керувати дистанційно, використовуючи для цього додатки на смартфоні або голосові команди. А ще цей подарунок досить практичний через те, що дозволяє обирати рівень яскравості, який забажає людина. Так, якщо ваша сестричка буде читати книгу перед сном, вона може увімкнути яскраве світло, а потім за потреби може зменшити яскравість.

6. Електронна зубна щітка

Такий подарунок – чудовий спосіб показати, що ви піклуєтеся про неї і турбуєтеся про її здоров’я. Електронна зубна щітка – це найбільш практичний подарунок, користь якого важко переоцінити.

7. Бездротові навушники

Такі навушники дають свободу пересування – можна буде без проблем слухати музику, прибираючи вдома чи готуючи їсти, або відповідати на дзвінки, не відволікаючись від справи, якою людина зайнята у цей момент.

8. Масажер для обличчя

Є різні типи масажерів – роликовий, електричний вібромасажер або інструмент гуа-ша. Але який би з них ви не обрали, кожен допоможе покращити кровообіг, зменшити набряклості і зняти напругу в м’язах.

9. Теплий шарф

Такий подарунок буде доречним у холодну погоду. Але шарф може не тільки зігріти, а й стати виразною деталлю, яку ваша сестра зможе додавати до різних образів зі свого одягу.

10. Хутряні капці

Вони теплі, м’які і комфортні. Можна буде підібрати будь-який фасон, який найбільше подобається вашій сестрі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти