StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти кота у листі за 10 секунд: надзвичайна оптична ілюзія

14 грудня 2023, 06:55оновлено 15 грудня 2023, 17:44
4825
Лише найуважніші зможуть помітити, де ж заховався грайливий котик.
Девушка, оптическая иллюзия
Потрібно знайти кота у листі за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, Twitter Thereisnocat_

У новій оптичній ілюзії потрібно відшукати кота серед опалого осіннього листя. На картинці ми бачимо купу листя, яка лежить на землі. На перший погляд здається, що це єдине, що можна побачити на цій картинці, але насправді це не так – десь там заховався грайливий котик, помітити якого буде непросто.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Треба вгадати тварину за 5 секунд: оптична ілюзія для найкмітливіших

При цьому на пошуки кота дається всього 10 секунд, пише The Sun. Потрібно спробувати вкластися у цей час.

відео дня

Можливо ви потрапите до списку щасливчиків, яким вдасться впоратися із цією загадкою навіть швидше, ніж за 10 секунд. Але насправді лише одиниці встигнуть впоратися з цією загадкою так швидко.

Спершу під час проглядання цієї картинки очі розбігатимуться у різні боки, адже погляду важко буде сфокусуватися на такому одноманітному зображенні. Але якщо зосередитися і не відволікатися ні на що інше, то ваші зусилля точно дадуть плоди.

Спробуйте уявно поділити картинку на квадрати і проглядати кожен з цих уявних квадратів по черзі. Важливо саме методично продивлятися кожен закуток. Адже якщо робити це хаотично, швидко кидаючи погляд з одного боку в інший, то є ризик просто прогледіти котика і не натрапити на його схованку.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти кота у листі за 10 секунд/ Twitter Thereisnocat_

Якщо вам важко розгадувати загадку на час – це не біда. І справді досить часто буває важко сконцентруватися на завданні, коли знаєш, що потрібно поспішати, щоб вкластися у відведений час.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Кіт дуже добре замаскувався/ Twitter Thereisnocat_

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти пінгвіна на складній картинці. Непросто буде помітити, де ж заховався неслухняний пінгвін, всього за 20 секунд.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти авто на картинці за 6 секунд. Непросто буде помітити іграшковий автомобіль, який захований на зображенні ванної кімнати.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти