StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише одиниці знайдуть заховане серце за 11 секунд: складна оптична ілюзія

18 грудня 2023, 13:45оновлено 23 грудня 2023, 18:59
24019
Не кожному вдасться швидко виконати це завдання, адже на кожному кроці щось відволікатиме від правильної відповіді.
Девушка, оптическая иллюзия
Нужно найти скрытое сердце за 11 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, Brightside

Розгадування головоломок та оптичних ілюзій допомагає натренувати свій мозок помічати дуже дрібні і приховані деталі. Якщо регулярно приділяти час таким завданням, вони виконуватимуть роль тренування для мозку так само, як спорт тренує тіло.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише люди з "орлиним зором" знайдуть кота за 9 секунд: загадка для найкмітливіших

Щоб відшукати приховане серце у складній оптичній ілюзії потрібно буде застосувати усі свої вміння і навички, пише jagranjosh. Ще важче буде тому, що завдання потрібно виконати всього за 11 секунд. Не кожному вдасться впоратися за такий короткий проміжок часу.

відео дня

На картинці ми бачимо яскраві квіти різних кольорів. Барви переливаються від яскраво-червоного до жовтого, блакитного, рожевого, фіолетового, зеленого тощо. У такому різноманітті барв важко буде помітити те, що так старанно заховане від наших очей – серце.

Серце дуже майстерно заховане серед квітів. Лише найуважнішим і найстараннішим вдасться його відшукати, і ще й зробити це максимально швидко. Спробуйте знайти його настільки швидко, як вам вдасться.

Але не варто засмучуватися, якщо не вдалося виконати завдання за 11 секунд – цього часу і справді може виявитися недостатньо для такої загадки. Просто продовжуйте пошуки, не зважаючи на час.

Оптическая иллюзия
Нужно найти скрытое сердце за 11 секунд/ Brightside

Для зручності у пошуках можете уявно поділити картинку на кілька квадратів й оглядати кожен із цих квадратів по черзі, заглядаючи у кожен закуток.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Серце дуже добре заховане/ Brightside

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти кота у листі за 10 секунд. Лише найуважніші зможуть помітити, де ж заховався грайливий котик.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти каблучку на малюнку. Нелегко буде всього за 48 секунд помітити, де на картинці була захована цінна прикраса.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти