StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тільки геній помітить каблучку на малюнку: складна оптична ілюзія, яка під силу не усім

13 грудня 2023, 19:10оновлено 15 грудня 2023, 17:44
11015
Нелегко буде всього за 48 секунд помітити, де на картинці була захована цінна прикраса.
Девушка, оптическая иллюзия
Потрібно знайти каблучку серед подарунків за 48 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, F. Hinds

Розгадування оптичних ілюзій допомагає натренувати свою уважність та почати помічати такі деталі, на які раніше ми просто не звертали увагу.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Треба вгадати тварину за 5 секунд: оптична ілюзія для найкмітливіших

Наступна загадка змусить ваші очі розбігатися, адже потрібно буде знайти каблучку серед великої кількості подарунків, пише The Sun.

відео дня

На картинці ми бачимо безліч гарно оформлених пакуночків, всередині яких знаходяться подарунки. Крім святкових пакунків на малюнку також є гірлянда, гілочки ялинки, святкове печиво та інші речі. Але така велика кількість предметів відволікає від пошуку головного – загубленої каблучки.

Доведеться обдивитися усі закутки у пошуках цінної прикраси. Але помітити її буде не таке уже й просто, адже багато різних різнокольорових елементів відволікатимуть увагу й не дозволятимуть зосередитися. Доведеться дуже постаратися, щоб не відволікатися від головного завдання.

При цьому каблучку потрібно знайти всього за 48 секунд, що значно ускладнює завдання.

Спробуйте для більш зручного пошуку уявно поділити картинку на кілька квадратів, які легше буде охопити поглядом, і уважно обдивіться кожен із цих квадратів.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти каблучку серед подарунків за 48 секунд/ F. Hinds

Чи вдалося вам знайти каблучку за 48 секунд? Якщо у вас не виходить знайти її так швидко, то просто відкладіть годинник в сторону і продовжуйте пошуки, не зважаючи на час.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Каблучка дуже добре захована/ F. Hinds

Раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти авто на картинці за 6 секунд. Непросто буде помітити іграшковий автомобіль, який захований на зображенні ванної кімнати.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти власника собаки за 12 секунд. На картинці ми бачимо собачку, яка тримає у лапках кістку. Але дуже малій кількості людей вдасться відшукати також господаря тварини, який заховався на малюнку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти