StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Треба знайти заховану лампочку за 10 секунд: загадку розгадують лише одиниці

30 серпня 2024, 14:35оновлено 2 вересня, 16:25
8712
Лампочка дуже добре захована в бібліотеці – відшукати її буде дуже складно.
Загадка
Треба знайти заховану лампочку за 10 секунд/ dnpindia

Розгадування різноманітних загадок допомагає потренувати мозок. Такі завдання є таким же корисним тренуванням для мозку, як фізичні прави є хорошим тренуванням для тіла. Тому не варто нехтувати таким хорошим способом загострити свою уважність та покращити кмітливість.

Радимо також прочитати матеріал: Загадка, яка заплутає кожного: треба знайти 3 відмінності між картинками за 18 секунд

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати лампочку, яка дуже добре захована, пише dnpindia. Непросто буде відшукати її схованку.

відео дня

На картинці ми бачимо бібліотеку, у якій деякі діти читають книги, а деякі грають у настільні ігри. Бібліотекарка несе в руках велику кількість книг, щоб поставити їх на полиці.

На перший погляд може здаватися, нібито ніякої лампочки на картинці немає. Проте якщо уважно придивитися, то стане помітно, що вона там точно є.

На розгадування загадки дається всього 10 секунд, тому доведеться поспішати. Не кожному вдасться зробити це настільки швидко.

Загадка
Потрібно знайти заховану лампочку за 10 секунд/ dnpindia

Спробуйте максимально зосередитися на завданні, не відволікатися і виконати завдання настільки швидко, як вам тільки вдасться.

Правильну відповідь ми залишаємо внизу.

Загадка
Непросто буде відшукати лампочку на картинці/ dnpindia

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій лише люди з високим IQ знайдуть жирафу за 7 секунд. Непросто буде помітити, де саме заховалася жирафа – доведеться докласти максимум зусиль, щоб її знайти.

акож раніше ми розповідали про загадку, у якій знайти приховані слова за 10 секунд зможе тільки геній. Щоб помітити, які саме слова заховані на картинці, доведеться добряче постаратися.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти