StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише люди з високим IQ знайдуть жирафу за 7 секунд: непроста загадка для кмітливців

29 серпня 2024, 17:28оновлено 30 серпня, 16:44
13986
Непросто буде помітити, де саме заховалася жирафа – доведеться докласти максимум зусиль, щоб її знайти.

Загадка, жираф
Треба знайти жирафу за 7 секунд/ колаж: Главред, фото: jagranjosh, unsplash.com

Головоломки, у яких потрібно відшукати щось приховане, дуже добре тренують уважність. Тому такі загадки можна використовувати, щоб навчитися помічати дрібні деталі.

Радимо також прочитати матеріал: Загадка, яка заплутає кожного: треба знайти 3 відмінності між картинками за 18 секунд

відео дня

При цьому така навичка буде корисна не тільки для того, щоб вміти майстерніше розгадувати подібні загадки, а й для того, щоб ефективніше вирішувати різноманітні проблеми і завдання, з якими ми стикаємося у реальному житті.

У новій загадці тільки найкмітливіші зможуть відшукати жирафу на картинці, пише jagranjosh. Непросто буде її відшукати – потрібно буде дуже добре постаратися.

Лише читачі з відмінними навичками пошуку захованого і надзвичайною уважність зможуть відшукати жирафу на картинці, адже заховалася вона дуже майстерно.

Але доведеться поспішати, адже на розгадування загадки дається всього 7 секунд – не кожному вдасться впоратися із завданням настільки швидко.

Спробуйте уважно придивитися до картинки, не відволікатися ні на що інше і вирішити завдання настільки швидко, як вам тільки вдасться.

А найкмітливіші можуть підвищити для себе рівень складності та спробувати відшукати на малюнку не лише жирафу, а й кілька інших тварин. Так, крім жирафи потрібно знайти також свиню, песика і лева.

Загадка
Треба знайти жирафу і ще трьох тварин за 7 секунд/ jagranjosh

Коли розгадаєте загадку, можете запропонувати її своїм рідним і друзям – можливо, вони також захочуть перевірити свою уважність.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде відшукати усіх захованих тварин/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій знайти приховані слова за 10 секунд зможе тільки геній. Щоб помітити, які саме слова заховані на картинці, доведеться добряче постаратися.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій лише люди з "орлиним зором" знайдуть м’ячик за 8 секунд. Непросто буде помітити, де саме захований м’яч для гольфу, ще й зробити це за таку невелику кількість часу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти