StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Треба знайти перстень серед сніжинок за 10 секунд: оптична ілюзія для найуважніших

6 грудня 2023, 20:48оновлено 11 грудня 2023, 00:44
15211
Від цієї зимової картинки просто очі будуть розбігатися. Перстень може бути захований у будь-якому місці, і помітити його буде непросто.
Девушка, снежинки, оптическая иллюзия
Треба знайти перстень серед сніжинок за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: F.Hinds, unsplash.com

Головоломки та оптичні ілюзії допомагають розвивати уважність до деталей. Найчастіше у потоці щоденних справ ми звикли лише побіжно дивитися на усе, що відбувається навколо нас. Наш погляд не затримується на різноманітних цікавих речах, які нас оточують, і з часом ми стаємо неуважними до деталей. Але розгадування таких загадок змушує знову згадати про цей наш навик і застосувати його на практиці.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише одиниці знайдуть власника собаки за 12 секунд: надзвичайна оптична ілюзія

У наступній загадці уважність до деталей точно знадобиться, адже потрібно буде відшукати перстень з діамантом серед сніжинок, пише The Sun. Каблучка дуже добре захована на картинці – нелегко буде підібратися до неї поглядом.

відео дня

До того ж, перстень потрібно знайти всього за 10 секунд, а це неабияк ускладнює завдання. Чи зможете ви впоратися з цієї загадкою дуже швидко?

Сніжинки на картинці мають різний колір та розмір. Серед них дуже легко загубити якийсь маленький предмет. Каблучка ніби злилася з усім, що її оточує, і "розчинилася" у морозній атмосфері малюнка.

Спробуйте уважно придивитися до кожного закутка картинки. Усе ще не можете відшукати загублену прикрасу? Якщо вам важко вкластися у запропонований час, то можете розгадувати загадку, не звертаючи увагу на часові проміжки.

Оптическая иллюзия
Треба знайти перстень серед сніжинок за 10 секунд/ F. Hinds

Якщо вам не вдається знайти прикрасу, даємо невелику підказку: знайдіть велику блакитну сніжинку у правому нижньому куті – біля верхньої частини цієї сніжинки захована каблучка.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Каблучка дуже добре захована/ F. Hinds

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти три цукерки серед снігових ельфів. Зимова загадка може завести у ступор, адже відшукати заховані солодощі майже неможливо.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти помилку на зимовій картинці за 11 секунд. Доведеться докласти максимум зусиль, щоб зрозуміти, що не так на малюнку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти