StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти три цукерки серед снігових ельфів: надзвичайно складна загадка

5 грудня 2023, 00:33оновлено 6 грудня 2023, 18:28
1601
Зимова загадка може завести у ступор, адже відшукати заховані солодощі майже неможливо.
Оптическая иллюзия, девушка
Потрібно знайти три цукерки серед снігових ельфів/ колаж: Главред, фото: Dudolf, unsplash.com

Розгадування головоломок та оптичних ілюзій – це не лише цікаве і захопливе проведення часу, а й дуже корисна вправа для мозку. Таким чином можна дуже легко покращувати свою уважність та спостережливість. А якщо розгадувати такі загадки регулярно, то ви дуже швидко помітите, наскільки легко це вам починає вдаватися.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Потрібно знайти 6 подарунків в офісі: лише найуважніші впораються із завданням

Наступна загадка може завести у ступор, адже потрібно буде відшукати три цукерки на картинці. На новорічно-різдвяному малюнку ми бачимо велику кількість снігових ельфів, які одягнені у червоно-білий одяг. На перший погляд може здаватися, що нічого крім ельфів на картинці немає, але це не так. Десь там заховані три цукерки-палички, пише The Sun.

відео дня

Спробуйте просканувати поглядом всю картинку, уважно розглядаючи кожен її закуток. А якщо ви хочете ускладнити собі завдання, то можете спробувати знайти розгадку на час. Наприклад, ви можете поставити таймер на 1 хвилину або на 30 секунд і намагатися вкластися у цей час.

Завдання ускладнюється ще й тим, що на картинці присутні всього два кольори – червоний і чорний. І тому так важко розрізняти фігурки гномів та шукати серед них цукерки.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти три цукерки серед снігових ельфів/ Dudolf

Така загадка, яку створив угорський художник Ґергей Дудаш Дудольф, мало кому дуже швидко розкриє свої секрети. Доведеться докласти максимум зусиль, щоб знайти розгадку.

Якщо вам не вдається самостійно розгадати загадку, можете побачити правильну відповідь внизу.

Оптическая иллюзия
Цукерки добре заховані/ Dudolf

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти справжнього батька дитини за 9 секунд. На картинці є троє чоловіків, кожен з яких стверджує, нібито він є батьком немовляти. Потрібно визначити, хто з них каже правду, а хто – ні.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти безпечний вихід з кімнати за 21 секунду. Не кожен впорається із загадкою, у якій героя підстерігає багато небезпек.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти