StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти 6 подарунків в офісі: лише найуважніші впораються із завданням

5 грудня 2023, 13:46оновлено 11 грудня 2023, 00:48
1404
Гарно запаковані подарунки були заховані у різних місцях святкового прикрашеного офісу. Чи вдасться вам знайти їх всього за 54 секунди?
Загадка, девушка
Потрібно знайти 6 подарунків в офісі/ колаж: Главред, фото: Digital PR agency, unsplash.com

Оптичні ілюзії, головоломки та інші загадки допомагають навчитися бачити такі деталі, на які раніше ми просто не звертали увагу. Якщо регулярно розгадувати такі загадки, з часом ви з подивом помітите, наскільки легко це вам вдається робити.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише одиниці знайдуть власника собаки за 12 секунд: надзвичайна оптична ілюзія

У наступній загадці потрібно відшукати шість подарунків в офісі за 54 секунди. Непросто буде виконати таке завдання за такий короткий проміжок часу, пише The Sun. Доведеться докласти максимум зусиль.

відео дня

На картинці ми бачимо офіс, який прикрасили до новорічно-різдвяних свят. Дехто з працівників одягнув шапки Санти. Але при цьому усі продовжують зосереджено працювати і виконувати свої робочі завдання.

Серед великої кількості людей, меблів, папок з паперами та інших речей потрібно відшукати шість гарно запакованих подарунків. Їх так добре заховали, що помітити їх буде складно.

Спробуйте відшукати усі подарунки всього за 54 секунди. Для того, щоб засікти час, можна скористатися таймером або секундоміром.

Загадка
Потрібно знайти 6 подарунків в офісі/ Digital PR agency

Коли впораєтеся із загадкою, можете запропонувати її своїм рідним і друзям – можливо вони також захочуть перевірити, наскільки вони уважні до деталей.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Подарунки добре заховані/ Digital PR agency

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти помилку на зимовій картинці за 11 секунд. Доведеться докласти максимум зусиль, щоб зрозуміти, що не так на малюнку.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти справжнього батька дитини за 9 секунд. На картинці є троє чоловіків, кожен з яких стверджує, нібито він є батьком немовляти. Потрібно визначити, хто з них каже правду, а хто – ні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти