StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чи можна класти телефон екраном вгору: не вбивайте свій гаджет

22 вересня 2023, 15:21
6868
Главред розповість, чому не можна класти телефон на телефон і як правильно поводитися з гаджетом, щоб не зіпсувати його.
Чи можна класти телефон екраном вгору
Чи можна класти телефон екраном вгору / колаж: Главред, фото: скріншот

Телефон - гаджет, яким у сучасному світі користується безліч людей. Однак не всі знають, як з ним поводитися, щоб він працював довше і не виходив з ладу. Ми розповімо, чи можна класти телефон екраном вгору і як це робити правильно.

Як правильно класти телефон - екраном вниз або вгору

Кожен з нас хоче, щоб телефон служив якомога довше і не виходив з ладу. Для цього необхідно знати основні поради про те, як правильно з ним поводитися. У момент, коли ви кладете телефон на поверхню, важливо стежити за тим, щоб екран був опущений вниз. Це потрібно для того, щоб камера на задній панелі не дряпалася об цю поверхню і телефон не втратив якість зйомки. Однак також люди досить часто допускають іншу помилку - кладуть телефон поверх іншого телефону.

Чому не можна класти телефон на телефон

Телефон - це не тільки те, що спрощує життя людини, але і те, що може йому нашкодити. Категорично не варто класти телефон один на одного. Вся справа в тому, що таким чином ми самостійно множимо радіосигнали, які в великій кількості шкодять тим, хто знаходиться поруч з гаджетами.

відео дня

Чому не можна класти телефон поруч

Також крім того, що заради свого здоров'я не варто класти телефон на телефон, необхідно пам'ятати, що телефон не варто класти і біля голови перед сном. Електромагнітне поле гаджета всю ніч буде надавати не найкращий вплив на мозок людини, чого варто уникати.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти