StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому люди вітаються в горах: ввічливість або таємне значення

20 вересня 2023, 20:41
712
Главред розповість, чому потрібно вітатися в горах і чому це так важливо.
Чому люди вітаються в горах
Чому люди вітаються в горах / колаж: Главред, фото: скріншот

Походи люблять багато людей. Однак мало хто знає, що в них, як і в будь-якому іншому занятті є свої правила. Ми розповімо про те, чому люди вітаються в горах і яких правил варто притримуватися.

Що не можна робити під час походу

Перед тим, як ми розповімо про те, чому люди вітаються під час походу, варто акцентувати увагу на тому, що точно не можна робити під час походу.

У поході, звичайно, не рекомендується вживати алкоголь і курити, особливо в наметі. Також не радиться ходити окремо від своєї групи або вночі. Звичайно, не можна смітити і ходити в туалет на пішохідних доріжках. А ось якщо говорити про гори, то в горах категорично не можна кричати і голосно співати, адже це може спровокувати обвал або каменепад. Крім іншого, не варто намагатися ходити по схилах покритих травою або камінням.

відео дня

Чому потрібно вітатися в горах

Ще одним способом, як убезпечити себе в поході, є вітання. Важливо запам'ятати, що коли ви в поході зустрічаєте когось, з цією людиною необхідно привітатися. Коли люди вітаються, вони найчастіше запам'ятовують обличчя один одного. Це потрібно для того, щоб в разі непередбаченої або екстреної ситуації пошуку - згадати, де ви бачили цю людину і коли.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти