StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар на 10 березня: чому варто вчасно зупинитися у молодий Місяць

9 березня 2024, 19:25
1060
Сьогодні не найкращий час для стрижки, на думку Місяця.
Який сьогодні місячний день
Який сьогодні місячний день / Колаж Главред, фото Instagram (astronando_), freepik

Існує думка, що Місяць, який перебуває в певній фазі, може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 9 березня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

10 березня - Новий Місяць. З 7:17 - 30-й день місячного циклу. Місяць у Рибах.

Вплив Місяця на людину 10 березня

Темрява згущується, що призводить до ослаблення людей і виснаження енергії. Можливе збільшення нервового напруження, накопичення стресу, а також поява пригніченого настрою, тривоги і зниження загального тонусу.

відео дня

Вплив Місяця 10 березня у сферах життя

Бізнес і гроші: Сьогодні - не найвдаліший день для роботи, імовірно, будь-які справи можуть іти не за планом. Торгові угоди також не будуть успішними. Переговори краще відкласти, оскільки слова і рішення сьогодні можуть бути оманливими. Не варто вкладати сили в нові починання, краще їх відкласти.

Здоров'я: Вплив на здоров'я цього дня не найсприятливіший. Рекомендується проводити очищення організму і дотримуватися посту. Їжа переважно має складатися з випечених виробів, бажано приготованих удома. Корисно також перед сном провести очищення організму водою.

Стрижка волосся: Сьогодні не дуже вдалий час для стрижки на думку Місяця.

Стосункиі шлюб: Обстановка дня може бути знервованою, що сприяє конфліктам і сваркам. Рекомендується уникати розбіжностей і скандалів, а також утримуватися від ворожих емоцій. Важливо вміти зупинитися вчасно, щоб уникнути довгострокових розбіжностей. Не найкращий час для вступу в шлюб. Рекомендується перенести весільну церемонію на більш сприятливий момент.

Порада на 10 березня за місячним календарем

У цей день слід бути особливо обережним і уникати починань. Краще займатися простими домашніми справами і проявляти обережність у кожній дії, оскільки збільшується ризик нещасних випадків і злочинів.

Сон на 10 березня за місячним календарем

Сновидіння в цей період можуть бути неприємними, проте вони часто оманливі і мають прихований сенс.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти