StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар 6 грудня 2023: супутник віщує ревнощі, заздрощі та навіть претензії

5 грудня 2023, 12:22
302
Переговори, ймовірно, не дадуть результатів, але можуть викликати додаткові проблеми.
Який сьогодні місячний день
Який сьогодні місячний день / Колаж Главред, фото Instagram (violetcontrast, krismaya.maya.photography)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 6 грудня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

6 грудня- спадний Місяць. З 00:24 - 23-й день місячного циклу. Місяць у Діві.

Вплив Місяця на людину 6 грудня

Не піддавайтеся загальному хвилюванню, що охоплює людей в цей день-в будь-якій ситуації зберігайте душевний спокій. Намагайтеся уникати натовпу людей, а також стійко ставитеся до спокуси посваритися з кимось.

відео дня

Вплив Місяця 6 грудня по сферах життя

Бізнес і гроші: У фінансовому відношенні день складається дуже суперечливо. Сьогодні вирішуйте тільки прості питання, краще не приймати серйозних рішень. Це один з найбільш невдалих днів для роботи та бізнесу, тому не робіть нічого важливого. Переговори, ймовірно, не дадуть результатів, але можуть викликати додаткові проблеми. Відкладіть важливі переговори на кілька днів. Сьогодні відбувається перевірка ваших планів, взаємні зобов'язання перевіряються на стійкість і стабільність, задуми переглядаються, ідеї переосмислюються. Буде краще, якщо ви доведете до кінця те, що почали раніше або що висіло мертвим вантажем.

Здоров'я: Статеві проблеми всіх видів мають загострення в цей день, тому секс не рекомендується — він може бути руйнівним для здоров'я. Крім того, послаблюється імунітет і опірність хворобам, хвороби можуть бути тривалими. У центрі всіх турбот повинен бути хребет: бажано проводити з ним зміцнювальні і оздоровчі процедури. Небажано стригти нігті, піддаватися хірургічним операціям. Корисно виключити з раціону м'ясну їжу, провести день на молочній дієті — пийте більше молока, їжте сир та інші молочні продукти.

Стрижка волосся: Вплив Місяця на стан волосся в цей день відмінне. Стрижка додасть сили і здоров'я волоссю. Після неї волосся менше січеться, стає густішим і міцнішим, випадання волосся істотно скоротиться. Фарбування і навіть хімічна завивка не зашкодять волоссю.

Стосунки та шлюб: Це день внутрішнього стресу. У робочих зв'язках і особистих стосунках можливий прояв заздрості, ревнощів, образ, претензій через ошукані надії і нездійсненні плани. Якщо ви вирішите поділитися своїми думками з кимось, майте на увазі, що вас можуть неправильно зрозуміти. Тому краще уникати натяків і недомовлених думок, в загальному, не темніть. У цей день втрачається душевна рівновага, будь-яка розмова легко перетворюється в сварку і конфлікт. Намагайтеся якомога менше спілкуватися. Вважається, що день дуже поганий для шлюбу.

Сон в ніч з 5 на 6 грудня

Зберігайте внутрішню гармонію, проявляйте врівноваженість і непохитність. Намагайтеся уникати багатолюдних подій, незнайомих місць і нових суспільств. Не піддавайтеся провокаціям і не вплутуйтеся в конфлікти. Це не найкращий день для суду, особливо якщо в ньому намагаються засудити невинного.

Порада на 6 грудня за місячним календарем

Незалежно від змісту снів, рекомендується сприймати їх з настороженістю.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти