StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 27 грудня 2023: супутник вкаже, до чого призведуть спокуси

26 грудня 2023, 19:23
Існує ризик піддатливим шкідливим впливам через ослаблений контроль над інстинктами.
Місячний календар на 27 Грудня
Місячний календар на 27 грудня / Колаж Главред, фото Instagram (focusonheartphoto, krismaya.maya.photography)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 27 грудня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

27 грудня - повний Місяць. З 15:34 - 16-й день місячного циклу. Місяць у Раку.

Вплив Місяця на людину 27 грудня

Вплив поточного місячного фази на людину сьогодні є надзвичайно сильним, посилюючи як позитивні, так і негативні сторони його особистості. Внутрішній спокусник стає більш активним, що може привести до спокус в різних сферах. Існує ризик стати податливим шкідливим впливам через ослабленого контролю над поведінкою і повного прояву інстинктів. Під впливом цих факторів можливі дурні вчинки, але варто пам'ятати, що їх наслідки можуть бути серйозно негативними.

відео дня

Вплив Місяця 27 грудня по сферах життя

Бізнес і гроші: Сьогодні є одним з найменш вдалих днів для роботи і бізнесу. Можливі перешкоди і помилки, тому рекомендується уникати прийняття серйозних рішень. Фінансові операції краще відкласти, а ось для публічних заходів, таких як ярмарки, розпродажі та виставки, день підходить добре. Однак важливо суворо контролювати емоції, уникати конфліктів і вирішувати можливі протиріччя мирним шляхом.

Здоров'я: Хвороба сьогодні швидше за все пройде легко і без наслідків. Рекомендується уникати хірургічних операцій, дотримуватися посту і дієти. Гостре, гаряче страви, бобові, рис і ячмінь корисні, водночас тваринні продукти і фрукти краще обмежити. Калина вважається корисною.

Стрижка волосся: Зачіска в повний Місяць може бути прекрасною, але слід бути обережним через можливе загострення страхів, підвищеного тиску і головного болю. Також збільшується ризик травм від ріжучих предметів.

Стосунки та шлюб: День являє собою випробування, спокушання ілюзіями і гріхами, що може призвести до конфліктів і втрати взаєморозуміння з близькими. Важливо встояти перед спокусами і діяти розумно, стримуючи емоції. Утримання від подарунків і відмова від сексу вважаються розсудливими рішеннями. П'ятнадцята місячна доба вважаються вкрай несприятливим періодом для укладення шлюбу.

Сон в ніч з 26 на 27 грудня

Сни можуть бути передвістями, відображаючи символічним чином проблеми, що вимагають вирішення. Іноді сон може навіть підказати, яким чином можна впоратися з виникаючими труднощами.

Порада на 27 грудня за місячним календарем

Важливо уникати ризикованих занять - відвідування казино або гри в карти, щоб не піддаватися азарту.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти