StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на тиждень з 26 до 31 зрудня: хто зі знаків втілить бажання у життя з коханим

24 грудня 2023, 21:12
Цього тижня Діва зможе насолодитися невимушеними розмовами на любовні теми.
Любовний гороскоп на тиждень з 26 по 31 Грудня
Любовний гороскоп на тиждень з 26 по 31 Грудня / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

У цьому тексті ми зануримося в світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати кожен із знаків Зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 26 до 31 рудня?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Овни, навколо вас суцільна краса, а ваша здатність дивитися на будь-яку людину очима любові просто надихає. У понеділок Венера зробить приголомшливий трин до Нептуна, що гарантує, що ви здатні висловити безумовну любов до будь-якої людини. Якщо ви перебуваєте у стосунках, ви маєте неймовірну здатність виявляти співчуття, прощення та зцілення до своєї половинки. Ви самотні? Коли Венера увійде у ваш натхненний 9-й будинок у п'ятницю, ви можете зустріти людину іншої віри чи культури, яка спонукає вас до духовного, інтелектуального та емоційного зростання. Вам може здатися, що ви чекали цієї людини все своє життя.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Цього тижня бажання можуть здійснитися, якщо ви звернетеся до космосу щодо своєї любовної ситуації. Це може привести до втілення в реальність ваших спільних з коханим бажань. Якщо це так, то вам доведеться прищипнути себе, тому що благословення, ймовірно, буде важко повірити. Навіть якщо ви самотні, у Вашому особистому житті може статися диво, і в ній з'явиться найпрекрасніша людина - з чистим серцем і щирою душею. Все виглядає приголомшливо!

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Гармонія у стосунках настає! У п'ятницю Венера входить у ваш сектор партнерства, і якщо ви вже перебуваєте у стосунках з кимось, то ваш зв'язок стане ще солодшим. Любов, яку ви поділяєте, досягне вражаючих висот завдяки готовності вашого партнера продемонструвати, що вища свобода, яку може відчути кожен з вас, здобувається завдяки вашій любові один до одного. Приготуйтеся до освіжаючої спільної пригоди! Якщо ви самотні, Венера, що рухається до цієї частини вашої карти, може відкрити для вас романтичні можливості. Ці можливості можуть швидко перерости з випадкового знайомства в ексклюзивність. Ви готові.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Романтика протікає у вашому житті, як річка, живлячи вас відкритістю та вразливістю. Якщо ви самотні, то можете зустріти людину, з якою відчуєте сильний духовний зв'язок. Вам навіть може здатися, що ви знаєте один одного з минулого життя. Тоді, у вівторок, повний Місяць у вашому знаку, безсумнівно, зробить вас ще більш емоційними, ніж зазвичай. Ви можете носити своє серце на рукаві, і якщо ви пара, ймовірно, захочете поговорити про всі почуття з нинішнім партнером. Чутливість підвищиться, що також поглибить ваш загальний любовний потенціал.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Побутові питання можуть зайняти вашу увагу протягом більшої частини першого тижня, але до п'ятниці ви будете готові веселитися - і, безумовно, готові зосередитися на любові! У цей час амурна Венера вперше за рік увійде в ваш сектор романтики, і раптово ваші перспективи в області любові, побачень і задоволень запалають! Насправді, це один з найкращих циклів для одиноких Лео, щоб підтримати знайомство з кимось новим і закохатися з головою. Якщо ви вже перебуваєте у стосунках, ви та ваш коханий можете знову відчути романтичні метелики один одного.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні ви зможете насолодитися невимушеними розмовами на любовні теми. Крім того, ви та ваш коханий можете виявити, що ви стали набагато романтичнішими у своїх прихильностях. Це не тільки прекрасний зв'язок для того, щоб шепотіти один одному на вушко солодкі нотації, а й цілюща зв'язок, здатна підтримати більш глибоку розмову, який може зажадати від одного з вас вибачення іншого. Самотні? Ви можете провести час у молитві, медитації чи прояві, щоб підготуватися до наступної великої любові у вашому житті.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні в любовній сфері відбудеться перехід, який дозволить вам красиво з'єднати серце з розумом. У п'ятницю Венера входить у ваш сектор спілкування, що призведе до розширення діалогу на теми, пов'язані з любов'ю і партнерськими стосунками. Якщо ви самотні, це може бути час, коли ваша наступна романтична пристрасть буквально оселиться у вашому домі чи у вашому кварталі. Ви вже спілкуєтеся з коханим? Ви і ваш коханий можете прийняти важливе спільне рішення, що стосується вашого життя. Крім того, ви обидва можете підхопити тягу до подорожей і запланувати пару захоплюючих поїздок, будь то місцеві одноденні екскурсії або грандіозні закордонні пригоди.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Ви все ще небесний фаворит, коли мова йде про романтичні перспективи, а також про всеосяжний магнетизм! Це тому, що Венера залишається в Скорпіоні до п'ятниці. Ви можете здатися гламурним, ефірним і буквально втіленою мрією тому, з ким перебуваєте у стосунках, або тому, хто поклав на вас око. Вам, мабуть, сподобається, що вас так високо підняли на п'єдестал, навіть якщо ви не можете зрозуміти, чому там опинилися. На даний момент це не має значення. Просто відкиньтеся на спинку крісла і оціните щиру лестощі!

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Більше ніякої невидимості в любові для вас, Стрілець! Цього тижня ви повинні відчути, що вас бачать, чують і визнають. Можливо, ви пережили відмову або душевний біль - або просто вирішили, що вам потрібно побути на самоті, щоб зосередитися на любові до себе. Однак з настанням п'ятниці зверніть увагу на своє серце: потенційно воно повністю зцілене і готове до того, щоб ви знову відкрили себе. Венера входить у ваш знак, і раптом ви станете ще привабливішими, ніж будь-коли. Неважливо, самотні ви, прив'язані або перебуваєте десь між ними, адже любов витає в повітрі!

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

З усіма святковими заходами у вас може бути більше запрошень, ніж ви знаєте, що з ними робити. Хороша новина полягає в тому, що ви, мабуть, відчуваєте святкову енергію, яка надихає вас отримати найкраще з кожної вечірки. Крім того, повний місяць у вашому секторі партнерства у вівторок запрошує вас поспілкуватися зі знайомими та піддатися чарівності нової особливої людини. Ви і ваш коханий, нинішній або потенційний, можете провести тиху, романтичну новорічну ніч - тільки удвох. Ваш емоційний зв'язок повинен бути сильнішим, ніж будь-коли.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Цього тижня ви навряд чи проведете багато часу вдома. Більше того, враховуючи, що це останній тиждень 2023 року, ви, можливо, вирішите відсвяткувати якомога більше! На щастя, поки ви виходите з друзями, відвідуєте вечірки та інші заходи, романтична енергія буде особливо сильною. Якщо ви самотні, вам варто подумати про те, щоб дозволити другові звести вас з кимось, поки ви перебуваєте на одному зі свят. Якщо ж ви вже перебуваєте у стосунках, то ви і ваш коханий зможете вдосталь розважитися разом, танцюючи ночі безперервно!

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Глибокі почуття напевно стануть для вас головною подією. У вівторок повний Місяць у вашому секторі справжньої любові наповнить вас такою кількістю емоцій, що вам доведеться шукати, куди їх прилаштувати. Самотні? Ви можете виявити, що дуже швидко емоційно прив'язалися до когось, з ким познайомилися через родичів. З якоїсь причини ця людина може здатися вам рідною. Якщо ви перебуваєте у стосунках, то вас і вашого коханого може охопити лихоманка, пов'язана зі створенням дитини, або бажання усиновити малюка з чотирма лапами і хвостом. Однак більшу частину тижня ви можете провести вдома, затишно на дивані, а не на світському заході.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти