StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 11 січня: що не варто починати в останній день місячного циклу

10 січня 2024, 19:15
Очікується підвищення нервового напруження, накопичення стресу, пригнічений настрій.
Місячний календар на 11 січня 2024 року
Місячний календар на 11 січня 2024 року / Колаж Главред, фото Instagram (guzmanramos90)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 11 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

11 січня - новий Місяць. З 09:44 - 30-й день місячного циклу. Місяць у Козерозі.

Вплив Місяця на людину 11 січня

Сьогодні доводиться враховувати, що це найризикованіший з усіх складних днів місячного місяця. Настають дні Гекати, темні безмісячні ночі, коли молодик ще не видно на небесах. Темрява згущується, люди слабшають, енергія виснажується. Очікується підвищення нервового напруження, накопичення стресу, пригнічений настрій, тривога і загальний спад бадьорості.

відео дня

Вплив Місяця 11 січня по сферах життя

Бізнес і гроші: Цей день вважається одним з найбільш несприятливих для роботи, де всі починання можуть виявитися марними. Торгові угоди також можуть завершитися невдало. Рекомендується відкласти переговори, оскільки слова, рішення та обіцянки сьогодні можуть бути оманливими. Не рекомендується вкладати сили в нові проекти. Не слід завершувати раніше розпочаті справи, адже це може призвести до серйозних помилок і невезіння. Фінансові справи краще відкладати на більш сприятливий час. Не варто брати або давати в борг, а також підписувати важливі документи. Носіть при собі мінімальні суми грошей.

Здоров'я: Вплив на здоров'я в цей день теж не легкий. Рекомендується проводити очищення організму, дотримуватися посту і практикувати смирення. Їжа повинна включати в себе головним чином випічку, а перед сном корисно провести очищення організму холодною водою, затримуючи ноги в ній.

Стрижка волосся: Сьогодні не найкращий момент для стрижки за порадою Місяця.

Стосунки та шлюб: Обстановка дня напружена, сприяє конфліктам і сваркам. Важливо уникати ворожості та негативних емоцій. Під час виникнення конфліктів розумно зупинитися вчасно, уникаючи довгострокових негативних наслідків. Будьте пильні, щоб не потрапити в пастку обману. Невдалий час для вступу в шлюб. Рекомендується перенести весільні плани на більш сприятливий час.

Сон в ніч з 10 на 11 січня

Сни в цю місячну добу можуть бути страшними і неприємними, але, на щастя, вони часто бувають оманливими.

Порада на 11 січня за місячним календарем

У цей день не варто будувати плани або починати щось нове. Найсприятливіше зайнятися простими повсякденними справами, пов'язаними з домашніми обов'язками. Довіряти обіцянкам, чуткам або прогнозам на майбутнє не слід, так як навколо панує туман обману. У кожній дії важливо проявляти обережність, навіть в самих повсякденних ситуаціях, від кухні до переходу вулиці. Цей день відзначається високим рівнем аварій, нещасних випадків та злочинів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти