StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний день 31 жовтня 2023: прекрасний день для зміни стрижки та кольору волосся

30 жовтня 2023, 12:42
681
У цей день не варто робити операції і вживати алкоголь.
Який сьогодні місячний день
Який сьогодні місячний день / Колаж Главред, фото flickr (Conall), скріншот YouTube (Astrology Notes)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 31 жовтня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

31 жовтня - Місяць спадний. З 17:30 - 18-й день місячного циклу. Місяць у Близнюках.

Вплив місяця на людину 31 жовтня

Енергія цієї поточної місячної доби може надати людині пасивний стан, що абсолютно природно після насиченого попереднього дня. Важливо залишатися пильним і не піддаватися впливу оточуючих, а також не йти на наслідування інших. Не давайте свободу своїм негативним емоціям і похмурим думкам, і не ведіться на низинні інстинкти.

відео дня

Вплив Місяця 31 жовтня по сферах життя

Бізнес і гроші: Важливі справи і переговори краще відкласти, оскільки даний день не є найкращим для серйозної робочої активності. Займіться поточними завданнями або, якщо можливо, приділіть час відпочинку. Це також сприятливий момент для сфер, пов'язаних з науковою роботою, творчістю і мистецтвом. Ви можете звернутися до керівництва з невеликими, нескладними питаннями, а також успішно вирішувати прості фінансові питання.

Здоров'я: Рекомендується утриматися від вживання алкоголю і куріння, а також провести очищення кишечника і поститися. Якщо у вас були плани на хірургічне втручання, краще відкласти їх. Зверніть увагу на стан нирок. Рекомендується провести очищення шкіри, масаж, догляд за шкірою для омолодження, і відвідати баню з паровою процедурою. У цей день намагайтеся встати раніше і лягайте спати пізніше, оскільки вам буде потрібно менше сну. У харчування слід включати горіхи і рослинні олії, а обмежити споживання м'яса.

Стрижка волосся: Відвідування перукарні в цей день сприяє посиленню вашої харизми, додає сил і здоров'я. До того ж, форма зачіски збережеться довше, оскільки Місяць спадний, що уповільнює ріст волосся. Якщо ви вирішите змінити колір волосся, вибирайте той, який був у вас в найуспішніший період вашого життя.

Стосунки та шлюб: Перша половина цього місячного дня може бути часом конфліктів, розбіжностей, несподіваних подій і неприємних сюрпризів, що здаються виникають з нізвідки. Взаємному непорозумінню і егоїзму слід приділити увагу, вони можуть викликати труднощі як в робочій сфері, так і в особистому житті, а також призвести до невідповідної самооцінки, конфліктів з колегами, партнерами і близькими. Цей день не підходить для укладення шлюбу, і також рекомендується утриматися від інтимної близькості.

Сон в ніч з 30 на 31 жовтня

Що стосується снів, вони можуть надати підказки на шляху до зцілення від хвороби.

Порада на 31 жовтня за місячним календарем

У цей день необхідно проявляти розумність, розважливість, обережність і обачність. Робота з ароматами не рекомендується, тому варто уникати вдихання ароматів, вибір парфумів і використання дезодорантів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти