StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише одиниці знайдуть 3 помилки на картинці: потрібно розгадати загадку за 8 секунд

27 грудня 2023, 15:23оновлено 3 січня, 19:21
29480
Помітити три помилки на малюнку офісу зможуть не усі. При цьому не варто забувати про обмеження у часі – загадку доведеться розгадувати максимально швидко.
Девушка, загадка
Потрібно знайти 3 помилки на картинці/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, Bright Side

Головоломки та оптичні ілюзії є однією з найкращих стратегій для покращення розумової діяльності. Існує багато видів таких загадок. Деякі з них складніші, інші – простіші. Але усі вони позитивно впливають на загострення кмітливості, уважності та спостережливості.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для найуважніших: потрібно за 5 секунд знайти чоловіка на малюнку

Наступна загадка змусить вас сильно задуматися, адже потрібно буде відшукати три помилки на картинці, де зображений офіс з працівниками, пише jagranjosh.

відео дня

Потрібно буде уважно роздивитися малюнок і здогадатися, які саме деталі на ньому неправильні. Але завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати всього за 8 секунд. Якщо ви готові перевірити себе і позмагатися з часом – тоді вперед.

На картинці зображений офіс. У цій частині офісу перебуває троє працівників, які зайняті певними робочими завданнями. Дівчина з темним волоссям сидить найближче до нашого погляду, а позаду неї обговорюють якесь важливе питання двоє хлопців.

Але деякі деталі на картинці насторожують. Якщо уважно придивитися, то стає зрозуміло, що не усе на малюнку зображено правильно.

Спробуйте зосередитися на завданні, не відволікатися ні на що інше і максимально швидко відшукати помилки на малюнку.

Загадка
Потрібно знайти 3 помилки на картинці/ Bright Side

А коли впораєтеся із завданням, можете запропонувати його своїм рідним і друзям – можливо вони теж захочуть перевірити свою уважність та спостережливість.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
На картинці є три помилки/ Bright Side

Перша помилка полягає у тому, що хлопець у блакитній кофті одягнув свій одяг навиворіт. Друга помилка – хлопець в жовтій кофті зображений з гусячою ногою. Третя помилка – у дівчини мишка не підключена до комп’ютера.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти помилку на картинці за 5 секунд. Непросто буде здогадатися, яка саме деталь на картинці є помилковою.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти двох кроликів за 4 секунди. Не кожен зможе помітити, де заховалися два кролики.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти