StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Які продукти потрібно їсти, щоб бути здоровим: експерт назвав 5 позицій

4 жовтня 2023, 18:39
11412
Експерт з харчування розповів, що потрібно їсти кожен день, щоб бути здоровим.
Які продукти потрібно їсти, щоб бути здоровими
Які продукти потрібно їсти, щоб бути здоровим / колаж: Главред, фото: скріншот

Більшість людей свідомо прагнуть до того, щоб бути здоровим. Однак не всі знають, які продукти потрібно їсти, щоб бути здоровими.

Фітнес-тренер Дмитро Глєбов у своєму блозі розповів, які продукти є найкориснішими і рекомендуються до щоденного вживання.

Які продукти потрібно їсти щодня для здоров'я

Для того, щоб організм отримував необхідну кількість важливих елементів, необхідно правильно формувати свій раціон, а саме - щодня вживати цінні своїм складом продукти.

відео дня

Фітнес-тренер Дмитро Глєбов назвав топ-5 продуктів, які вкрай необхідні людському орагнізму.

Яйце. За словами експерта, білок курячого яйця має повний амінокислотний склад, дуже добре засвоюється і вважається еталонним. Крім білка в яйцях також присутні корисні жири, фолієва кислота, селен, кальцій, фосфор, біотин і вітаміни. Однак важливо їсти варені яйця, які зварені не круто.

Броколі. Дмитро стверджує, що цей вид капусти називається королівським, тому що містить сульфарофан. Цей елемент захищає клітини організму і вбиває бактерії. Крім іншого, брокколі - це клітковина, яка насичує і підтримує роботу шлунково-кишкового тракту.

Яловича печінка. Цей продукт містить багато білка і мало вуглеводів з жирами, що робить його по істині дієтичним. Однак головне те, що печінка містить залізо, яке засвоюється краще, ніж залізо з рослинних джерел живлення. Їсти її необхідно близько двох разів на тиждень.

Вівсяна крупа. Цей продукт є хорошим джерелом вітамінів, мінералів та антиоксидантів. Він здатний знижувати загальний і поганий холестерин.

Авокадо. Жирні кислоти цього продукту зміцнюють серце і судини. Інші елементи - знижують рівень холестерину і захищають організм.

Детальніше про кожен продукт можна почути у відео:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти