StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Які лінії на руці що означають: простий спосіб дізнатися, що нас чекає

9 серпня 2023, 14:09
Главред розповість, що означають лінії долі на руці і як їх читати, щоб передбачити майбутнє.
Що означають лінії долі на руці
Що означають лінії долі на руці / колаж: Главред, фото: Главред, pexels

Лінії на руці людини можуть розповісти про те, що її чекає по життю - скільки років доведеться прожити, скільки шлюбів пережити і іншу і інформацію. Про те, як прочитати ці лінії - розповімо далі.

Які лінії на руці що означають

На руці людини, а точніше - на її долоні можна чітко побачити лінії, у кожної з них є своє значення. Хіроманти для більш точної інформації читають дві руки. Ліва рука показує те, що визначено долею, а права - те, як своє життя змінює людина, її ще називають "рукою волі". Всього на долоні можна побачити наступні значення:

  • лінію шлюбу
  • лінію мудрості
  • лінію долі
  • лінію життя
  • лінію любові

Що означають лінії долі на руці - розшифровка

Лінію долі також називають лінією кар'єри або грошей. Вона проходить від зап'ястя до середнього пальця. Якщо ця лінія чиста і пряма - це добре, вона говорить про щасливе майбутнє. Якщо ви бачите два рядки поруч, то у вас цілком можуть бути дві роботи або робота та побічний бізнес.

відео дня

А ось якщо лінія ділиться на кілька розділів, ви швидше за все будете міняти роботу і переживати кар'єрні зміни.

Яка лінія на руці показує життя

Лінія, яка проходить навколо великого пальця схожа на дугу - називається лінією життя. Її довжина, незважаючи на переконання багатьох людей - нічого не говорить про тривалість життя. Вона швидше відображає життєздатність людини. Якщо лінія чітка - у людини багато енергії, якщо лінія менш чітка і знаходиться ближче до пальця - людина досить швидко втомлюється. У тому випадку, якщо у вас таких ліній багато - ви сповнені життєвої енергії.

Яка лінія на руці відповідає за любов

Лінію любові також називають лінією серця. Цю лінію можна побачити прямо під пальцями, вона проходить через всю долоню уздовж пальців і відображає все, що пов'язано з серцем, почуттями, емоціями.

Все добре, коли лінія пряма і довга. Якщо лінія коротка і пряма, то людина мало зацікавлена в цьому почутті, якщо лінія довга - людина буде хорошою і розуміючою в любові.

Лінія від тильного боку долоні може проходити аж до вказівного пальця - тоді людина буде щасливою в любові, якщо вона продовжується до середнього пальця - людина більш егоїстична, а ось якщо ще коротше - людині нецікава любов.

Що означають лінії шлюбу на руці

Ця лінія коротка і проходить вона над лінією любові, ближче до основи мізинця. Вона може відображати відносини і шлюб в житті людини. Кількість цих рядків не говорить про те, скільки шлюбів буде у людини, необхідно просто вибрати найяскравішу і її прочитати.

Дві однакові лінії - можливий любовний трикутник. Кілька бляклих ліній - невдоволення шлюбом. Якщо лінія простягається до кінця мізинця або початку безіменного пальця - у людини буде хороший і доброзичливий шлюб. А ось якщо лінія ще довше - це нехороший знак, шлюб може бути не чесним.

Що значить лінія мудрості

Лінія мудрості також називається лінією розуму. Починається вона між великим і вказівним пальцем і тягнеться до тильної сторони долоні, розділяючи її навпіл. Чітка і довга лінія вказує на концентрацію і кмітливість. Більш широка лінія вказує на велику творчість. Коротка лінія - не варто чекати великих розумових звершень.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти