StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як прибрати жуйку з одягу швидко: спосіб, який допоможе впоратися з проблемою

4 березня 2024, 18:57оновлено 5 березня, 10:16
Ви дізнаєтеся, як прибрати жуйку зі штанів і джинсів, якщо спробуєте застосувати на практиці цікавий спосіб, де знадобиться рідина для зняття лаку.
Жвачка
Як можна видалити жувальну гумку з джинсів / Скріншот YouTube

Більшість у своєму житті стикалися з ситуацією, коли жуйка прилипає до одягу. Найчастіше, це відбувається, коли людина кудись сідає або на щось спирається. Якщо ситуація трапилася на вулиці, одразу ж виникає питання, як прибрати жуйку з одягу в домашніх умовах.

Сподобався матеріал? Ось, що ще вас може зацікавити: як швидко видалити суперклей з пальців: спосіб, який допоможе кожному

Як прибрати жувальну гумку з одягу

Рідина для зняття лаку проти жуйки на джинсах

відео дня

В Інтернеті можна знайти чимало способів, як видалити жуйку з джинсів. Їхня ефективність під питанням, оскільки одним такі лайфхаки допомагають, а іншим - ні.

Тому ми пропонуємо використовувати рідину для зняття лаку.

Потрібно взяти ватний диск, намочити його в рідині, і протирати місце на одязі, куди прилипла жуйка. За декілька хвилин жуйка має відірватися, після чого залишиться слід. Сам слід і змивається рідиною для зняття лаку.

Після того як джинси висохнуть, від жуйки вже не повинно залишитися і сліду.

Для чого потрібні лайфхаки?

Лайфхак – (англ . life hack) – проста хитрість або корисна порада, яка допомагає вирішити будь-яку проблему. У Oxford Dictionaries Online ще в 2011 році додали слово "лайфхак" і дали йому таке визначення: стратегія або технологія, що застосовується для більш ефективного управління разовими або щоденними справами.

Лайфхаки можна частину зустріти в Інтернеті, вони публікуються як текст, інфографіка, зображення або відеоконтент. Прості поради допомагають економити час, гроші і спрощують вирішення повсякденних побутових і робочих завдань, пише Вікіпедія.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти