StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як відіпрати рушники від бруду: дуже легкий, але робочий спосіб

20 грудня 2023, 19:07оновлено 21 грудня 2023, 11:36
Ви дізнаєтеся, як відіпрати кухонні рушники від жиру і плям, коли спробуєте простий метод з кип'ятінням у відрі і пранням у пральній машинці.
Білизна
Як вивести старі плями на кухонних рушниках простим і швидким способом / Скріншот YouTube

Кожна господиня добре знає, як потрібні рушники на кухні. У будь-який момент вони приходять на виручку, коли потрібно взяти каструлю, сковорідку або на швидку руку щось швидко витерти. Проте вони швидко забруднюються, і тоді багато хто задається питанням, як відіпрати кухонні ганчірки. Ми розповімо вам про простий спосіб, який допоможе їх відіпрати.

Приготуйте розчин і занурте туди речі

Щоб відіпрати кухонні рушники, знадобляться пральний порошок, харчова сода, будь-який сухий відбілювач, рослинне масло і відро.

відео дня

Сподобався матеріал? А ось вам ще одна порада: як почистити і освіжити килим в домашніх умовах: 5 найефективніших способів

У залізне відро з теплою водою додаємо 50 грам прального порошку, 30 г харчової соди, 20 г сухого відбілювача і 1 столову ложку рослинної олії, яке можна взяти з кухні. Масло знадобиться для того, щоб розм'якшити плями – тоді вони будуть добре відпиратися.

Туди занурте ваші кухонні ганчірки.

Поставте відро покип'ятитися

Коли рушники вже у відрі і повністю у воді, поставте відро на дуже повільний вогонь десь на 20 хвилин. З часом вода повинна охолонути.

Виперіть рушники у пральній машинці

Дістаємо речі з відра, полоскаємо їх у воді і стираємо в машинці. В результаті всі плями повинні зникнути, а ваші кухонні рушники стануть як новенькі.

Метод добре підходить для дуже брудних кухонних ганчірок. Втім, не забувайте, якщо рушник старий і давно не прався, навряд чи вдасться його відіпрати. Тоді ганчірку простіше викинути.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти