StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Як ти будеш дивитися нам в очі?": житель Дніпра звернувся до брата-чиновника Міноборони Білорусі

28 лютого 2022, 08:10оновлено 28 лютого 2022, 08:42
Брат помічника міністра оборони Білорусі Олега Воїнова попросив його вплинути на рішення Білорусі воювати на боці РФ проти України.
Україна, Білорусь
Українець закликав свого брата-білоруса в Міноборони Білорусі вплинути на рішення Білорусі про війну проти України / УНІАН

Мешканець Дніпра Гліб Воінов записав звернення до свого родича, помічника міністра оборони Білорусі Олега Воінова, який народився і виріс в Україні. Брат Воінова попросив його вплинути на рішення Білорусі воювати на боці РФ проти України і зробити так, щоб його рідним не було соромно за нього.

Відео опублікували в Telegram-каналі "Київ Оперативний". Як розповів Гліб воїнів, в Дніпрі зараз живе його мати.

"Як ти будеш дивитися нам в очі? Ми тобою пишалися, ми не хочемо, щоб нам було соромно, що наші родичі живуть в Білорусі", – сказав чоловік у відеозверненні.

відео дня

Також Гліб Воінов запитав брата про те, як чиновники в Білорусі можуть допустити кровопролиття в Україні."У тебе теж є діти, як ви можете це допустити? Ви можете вплинути. Тут тече кров наших дітей, їх вбивають, а ви робите вигляд, що цього не знаєте?",- додав дніпрянин.

Воінов також підкреслив, що українці воюватимуть проти чужих людей на нашій землі. Однак сам Олег таким не є, оскільки народився в Україні.

читайте також"Біжіть, чорт візьми, в ліси. Сидіть і вдома бухайте": Міхалок емоційно звернувся до військових Білорусі"Ми всі будемо боротися, і чоловіки, і жінки, і діти проти чужинців на нашій землі. Але ти ж не чужий, вплинь на це, ти можеш!",- йдеться у зверненні.

Раніше Главред писав про те, як Зеленський звернувся до білорусів.

Війна з Росією - інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти