StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка, яка здивувала навіть геніїв: треба знайти число 250 за 5 секунд

24 вересня 2023, 23:55
30136
Нова головоломка заводить багатьох людей у глухий кут, оскільки впоратися з її вирішенням не кожному під силу.
головоломка
Мало кому вдається знайти знайти число 250 за 5 секунд / Колаж: Главред, фото: JagranJosh, unsplash.com

Останнім часом в Інтернеті повно веселих і складних головоломок, які можуть допомогти вам покращити свої когнітивні навички. Вирішуючи головоломки, ви тренуєте свою логіку, аналітичні здібності, а також творче мислення. Такі вправи можуть покращити вашу пам'ять, концентрацію та швидкість реакції.

Як пише JagranJosh, нова головоломка заводить багатьох людей у глухий кут, оскільки впоратися з її вирішенням не кожному під силу. Так, на малюнку зображено сітку чисел. І серед цих чисел на сітці заховане число 250. Спробуйте якнайшвидше знайти приховане число, адже на виконання цього завдання у вас є лише 5 секунд.

Головоломка, яка здивувала навіть геніїв: треба знайти число 250 за 5 секунд
Спробуйте знайти число 250 / JagranJosh

Це завдання не таке просте як може здатися на перший погляд. Мало кому вдається знайти число 250 всього за 5 секунд. Якщо вам вдалося це зробити, то, імовірно, ваш рівень IQ на доволі високому рівні. До того ж вашій спостережливості можна лише позаздрити.

відео дня

Якщо число знайти не вдалося, то даємо вам маленьку підказку: у цій головоломці лише один 0. Як тільки ви знайдете його, ви зможете помітити число 250 поблизу.

Досі не можете зрозуміти, де на цьому зображенні число 250? Не хвилюйтеся, ось ще одна порада: замість того, щоб дивитися на рядки та стовпці горизонтально чи вертикально, спробуйте іншу перспективу. Проскануйте цифри по діагоналі.

Однак, якщо ви все одно не можете знайти число, не варто перейматися, адже це завдання справді дуже складне. Ви можете перевірити рішення нижче, щоб побачити, де знаходиться число 250 на цьому малюнку.

Головоломка, яка здивувала навіть геніїв: треба знайти число 250 за 5 секунд
Правильна відповідь / JagranJosh

Нагадаємо, раніше Главред розповідав про головоломку, яка зведе з розуму навіть геніїв: ніхто не може знайти конверт на картинці. Ця задача змусить кожного поламати голову під час її вирішення.

Також Главред розповідав про вибухову оптичну ілюзію: тільки мудреці з легкістю знайдуть 10 облич на дереві. На виконання цього надскладного завдання у вас є лише 10 секунд.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти