StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Француженки кладуть під подушку лавровий лист: вирішують одразу 3 проблеми

22 травня 2024, 20:45
8701
Це стара практика, якою користувалися ще наші предки.
Навіщо класти лавровий лист під подушку
Навіщо класти лавровий лист під подушку / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Ви коли-небудь замислювалися про те, що лаврове листя можна використовувати не тільки на кухні? Виявляється, у Франції кладуть його під подушку перед сном

Це стара практика, якою користувалися ще наші предки, і вона довела свою ефективність, пише Sante+.

Навіщо класти лавровий лист під подушку?

Якщо вам важко засинати, і ви хочете почуватися більш розслабленим і хочете заспокоїти свій сон, достатньо покласти під подушку лавровий лист. Хоча наукових досліджень, які б доводили його ефективність, не існує, ще наші бабусі розуміли, що аромат цього чагарнику сприяє розслабленню і гарному самопочуттю. А це може призвести до спокійного сну.

відео дня

Крім того, у багатьох стародавніх культурах було прийнято спалювати кілька сухих лаврових листків, щоб відлякати злих духів і відігнати негативні енергії.

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже більше десяти років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

Якщо ви боїтеся таких комах, як клопи, блохи, комарі або навіть воші, то просто покладіть під подушку лавровий лист, щоб відлякати цих непрошених гостей. Але давайте міркувати тверезо: якщо ваша постільна білизна заражена цими маленькими звірками, лавровий лист вам не допоможе, і вам доведеться замислитися про ретельне лікування проблеми.

Який лавровий лист класти під подушку?

У сушеному або свіжому вигляді потенціал лаврового листа перевершує всі очікування! У свіжому вигляді вони надають стравам чудового аромату. Однак, щоб скористатися їхньою духовною і лікарською силою, їх потрібно використовувати в сушеному вигляді. Це той випадок, якщо ви хочете покласти їх під подушку.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти