StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Буде переломний момент": названо місяць, коли припиниться вогонь в Україні

26 лютого 2024, 08:12оновлено 26 лютого, 15:19
Коли почнеться переломний момент у війні і припиниться вогонь в Україні розповіла таролог Стелла.
Коли припиниться вогонь в Україні прогноз
Коли припиниться вогонь в Україні прогноз / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ, скріншот з відео

Переломний момент в Україні може настати вже зовсім скоро. Як розповіла таролог Стелла, весна буде важка для країни, але з сюрпризами.

"Навесні не буде позитивних новин. Карти не дуже хороші. Події в Україні можуть призводити до того, що будуть народні коливання", - говорить таролог.

Таролог зазначила, що Україна вже навесні отримає військову допомогу.

Хто така таролог Стелла

Стелла - таролог з Чорнобаївки, йдеться на сторінці в Instagram. Часто робить особисті розклади і дає великі прогнози для України та світу.

"Нам навесні прийде допомога. Зброя, техніка, літаки. Те, що відбуватиметься навесні, матиме великий вплив на війну. Війна триватиме. Ми не відступаємо", - каже вона.

"Навесні Україна буде робити наступальні дії, тому що ми отримаємо зброю. Це дозволить нам повертати території, але будуть інші неприємні події", - додала вона.

Переломна весна для України

"Можливо, весна буде переломним моментом у війні. Будуть розставлені крапки над "i". Карта "Перемога" випадає. Можуть повернути Херсонський напрямок, якщо це трапиться, сипатиметься фронт. Карти показують, вдалий шлях і переломний момент у війні", – говорить таролог.

За її прогнозом, в 2024 році можуть відбутися переговори між Україною і Росією.

"Карти показують, що потрібно визначитися. Переговори можливі у другій половині 2024 року. Вони будуть не дуже втішні для нас. Можливо, буде що-небудь тимчасове. Припинення вогню або повернення територій", - додала вона.

"Збройні сили готують новий контрнаступ. Це буде в теплий період часу. Наступ буде тоді, коли отримаємо зброю. Буде повернення землі", - сказала таролог.

Дивіться відео прогноз таролога Стелли:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти