StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Духовка буде чистою за кілька хвилин: жінка показала дивовижний спосіб

29 жовтня 2023, 22:01
34199
Бруд, жирні плями можуть накопичуватися, проте все одно багато хто з нас відкладає чищення плити. Як очистити брудну плиту за лічені хвилини?
Духовка
Як очистити брудну плиту за лічені хвилини? / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

З усіх набридливих домашніх завдань, які ми часто відкладаємо, чищення духовки - одне з найскладніших. Бруд, жирні плями і всілякі неприємні речі можуть накопичуватися, якщо відкладати їх надовго - але як саме це зробити - питання, яке ставить багатьох у глухий кут.

З тими плитами, які мають функцію самоочищення, дещо легше впоратися, але, тим не менш, ми всі схильні відкладати цю роботу на потім. Одна жінка поділилася розумним лайфхаком, який допоможе просто очистити вашу духовку від бруду. Цей метод також не потребує дорогих спеціальних засобів і може заощадити вам купу часу, пише видання Mirror.

Користувачка TikTok під ніком nicolepaigelilly використовує губку і таблетку для посудомийної машини, щоб позбутися бруду зі своєї плити і зробити її красивою і блискучою. Ділячись цим трюком на соціальній платформі, вона розповіла: "Натисніть на бокові сторони і потягніть за верхню частину, щоб зняти скло. Будьте обережні, адже скло важить більше за дверцята духовки!"

відео дня

Вона продовжила: "Виріжте з губки форму вкладки для посудомийної машини і покладіть її в губку. Потім протріть до чистоти. Але на склі залишилися плями, тож пізніше доведеться почистити їх за допомогою губки" додала Ніколь у коментарях: "Слід також зазначити, щоб ви обов'язково змили все водою, щоб видалити всі хімічні речовини!"

Дивіться відео про те, як очистити брудну духовку за лічені хвилини:

А коли її запитали, як очистити внутрішню частину, вона відповіла, що потрібно "видалити верхній шар бруду за допомогою кухонного паперу", а потім залишити таблетку для посудомийної машини, щоб вона ввібрала воду і відтерла.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти