StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дієтолог назвав 5 продуктів, які після морозилки стають навіть кориснішими

28 лютого 2024, 16:47оновлено 29 лютого, 23:51
Є продукти, які після заморожування не лише не втрачають своїх корисних властивостей, а можуть навіть стати кориснішими.
Морозилка, холодильник, продукты
Дієтолог назвав 5 продуктів, які після морозилки стають навіть кориснішими/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Продукти з морозилки зазвичай асоціюються у нас із нездоровою або не дуже здоровою їжею. Проте є деякі продукти, які після заморожування не лише зберігають усі свої корисні властивості, а й можуть стати навіть кориснішими.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Лише люди з орлиним зором знайдуть собаку в печері за 6 секунд: складна оптична ілюзія

Дієтолог Майкл Мослі назвав п’ять продуктів, які залишаються такими ж корисними навіть після того, як вони якийсь час полежать у морозильній камері, пише The Mirror.

відео дня

За його словами, не потрібно цуратися морозильних камер у супермаркетах, адже там часто можна знайти дуже поживну їжу. При цьому заморожені продукти дуже часто можуть заощадити велику кількість часу, адже їх не лише зручно зберігати упродовж тривалого періоду й мати під руками у потрібний момент, а й можна багатьма способами дуже швидко приготувати.

Мослі зазначає, що процеси комерційного заморожування збільшують поживну цінність деяких овочів, що у свою чергу робить такі продукти безпрограшним варіантом для зайнятих людей, які мають багато справ і не володіють великою кількістю часу.

Дієтолог рекомендував зберігати в морозилці цвітну капусту, м’ясо, імбир, молочні продукти і шпинат.

За словами Мослі, м'ясо та овочі часто заморожують на піку їхньої свіжості, тому, придбавши їх і поклавши їх вдома у морозильну камеру, ви потім завжди матимете під руками свіжі продукти для приготування страв.

Також він додав, що імбир набагато легше використовувати в замороженому вигляді. Молоко та йогурти теж можна заморожувати, щоб у потрібний момент дістати їх з морозилки і розморозити замість того, щоб бігти у магазин.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти