StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Роблять одну гидку річ: як зрозуміти, що кіт любить свого господаря

9 серпня 2024, 00:23оновлено 11 серпня, 17:57
25007
Кожному власнику кота цікаво, що відбувається в голові його улюбленця, але відповідь може бути набагато простішою, ніж здається на перший погляд.
Роблять одну гидку річ: як зрозуміти, що кіт любить свого господаря
Як зрозуміти, що кіт любить свого господаря - робить одну гидку річ / Колаж Главред, фото: УНІАН

Ви можете годинами розповідати своєму коту, як сильно ви його любите, знаючи, що ніколи не почуєте його у відповідь. Однак коти мають свій власний спосіб показувати свою прихильність і вдячність до господарів - але їх можна легко не помітити, якщо не знати, що саме ви шукаєте, повідомляє Mirror.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, чому кіт може агресивно себе поводити із своїм господарем, рекомендуємо наш матеріал: Чому кіт кусається, коли його гладять: причин може бути декілька.

Розкриваючи вам їхню "таємну" мову, команда Cali Cat Crew у TikTok поділилася п'ятьма ознаками того, що ваш кіт любить вас і прийняв вас як частину своєї колонії. Про одну з найбільших ознак у відео йдеться так: "Вони ходять за вами до ванної кімнати та туалету".

відео дня

"Предки котів були пустельними тваринами, і їхній природний інстинкт підказує їм, що вода - це страшно. Тому ваш кіт не довіряє вам, коли ви заходите в найстрашнішу кімнату у вашому домі наодинці", - йдеться у відео.

Але це ще не все, адже якщо ваш кіт лиже вас, він може намагатися показати домінування над вами, доглядаючи за вами.

Дивіться відео про те, як зрозуміти, що кіт вас любить:

"Ваш кіт лиже вас, бо вважає, що ви нижчий за нього в їхній колонії", - додають фахівці.

Якщо ваш кіт муркоче, коли ви повертаєтеся додому, він, швидше за все, святкує ваше благополучне повернення з "полювання" на колонію.

"Коти не думають, що ми ходимо на роботу, щоб оплачувати їхні рахунки. Насправді вони думають, що ми ходимо на полювання за їжею. Щодня ваш кіт хвилюється, що на вас може напасти більший хижак, тому він чекає, поки ви повернетеся додому, і мурчить, щоб відсвяткувати, що ви благополучно повернулися додому", - йдеться у відео.

А якщо ви хочете знати більше про природу кішок, читайте наш матеріал: Чому у кішок сухий ніс: як зрозуміти, що у тварини температура.

Але коли ви повертаєтеся додому без їжі, ваш кіт, швидше за все, почне приносити вам додому свою власну здобич.

"Чи знаєте ви, що ваш кіт дуже розчарований тим, що ви щодня приходите додому з порожніми руками? Тому він ловить жуків у вас вдома, щоб нагодувати вас і показати вам, як бути успішним котом. Нарешті, якщо ваш кіт спить з вами вночі, це чіткий показник того, що він вам довіряє і любить вас. Коти захищають один одного у своїй колонії, а сон робить їх вразливими до хижаків. Тому, якщо ваш кіт спить поруч з вами, він або захищає вас, думаючи, що ви його кошеня, або відчуває, що ви можете захистити його, як мама", - вказують експерти.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти