StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що в жодному разі не можна робити, щоб не залишитися однією: бабусині поради

2 вересня 2023, 16:36
7659
Главред розповідає, що не можна робити, щоб не залишитися однією, а також ділиться секретами, що потрібно для того, щоб вийти заміж.
свадьба
Як швидко вийти заміж? / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Кожна дівчина мріє про щасливе заміжжя, яке здатне заповнити її життя незабутніми моментами. Окрім того, шлюб для багатьох стає символом взаємопідтримки, вірності, росту та спільного будівництва майбутнього. Проте в житті обставини можуть скластися так, що дівчина довго не може вийти заміж. Однією з причин цього можуть бути деякі дії, які дівчина робить неусвідомлено, тим самим відстрочуюючи довгоочікуване заміжжя. Главред розповідає, що не можна робити, щоб не залишитися однією, а також ділиться секретами, що потрібно для того, щоб вийти заміж.

Щоб максимально швидко здійснити свою мрію про щасливий шлюб, слід уникати таких дій:

  • Не сидіть під час трапези на розі столу.
  • Утримуйтеся від сидіння на підвіконнях.
  • Не беріть участь у конкурсах на весіллях своїх друзів та знайомих.
  • Не міряйте чужу весільну сукню або фату.
  • Утримуйтеся від передачі води, продуктів та інших речей через поріг.
  • Не сідайте на порозі та не їжте там.
  • Не варто запрошувати гостей, якщо в будинку панує безлад.
  • Не можна носити обручку на безіменному пальці до весілля.

Якщо ви будете дотримуватися цих порад, то у майбутньому матимете щасливе подружнє життя. А якщо ви хочете якнайшвидше вийти заміж, то читайте нижче бабусині поради, як швидко вийти заміж.

відео дня

Перш за все, потрібно очистити будинок від усього непотрібного, зробивши генеральне прибирання. Після цього потрібно оточити себе парними речами. Поставте у своїй кімнаті два підсвічника, дві лампи, а також покладіть на ліжко дві подушки. А на стіну повішайте картину із закоханою парою, уявляючи, що це ви зі своїм партнером.

Окрім того, привабити кохання у ваш дім допоможуть деякі рослини. Зокрема, суджений неодмінно з'явиться у вашому житті, якщо вдома у горщику буде рости жасмин, лаванда, антуріум, оксаліс, спатифілум чи аїхризон.

А чи знали ви, що півонії – це квіти пристрасті? Тож важливо, щоб ці квіти також були у вашому будинку. Необов'язково щоразу купувати живі квіти. Можна купити картину з півоніями або намалювати самій. А якщо ви вмієте вишивати і не знаєте, що потрібно вишити, щоб вийти заміж, то відповідь очевидна – півонії. Вишиваючи або малюючи півонії, уявляйте свого судженого в усіх подробицях. Але зауважте, що це не має бути конкретна людина, адже ми не маємо права змушувати іншу людину кохати нас. Намалюйте у своїй уяві вашого ідеального чоловіка та те, як ви разом проводите час. Будьте певні, суджений неодмінно з'явиться.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти