StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що робити, якщо заклинило вікно на провітрювання: рішення за декілька хвилин

30 жовтня 2023, 05:00оновлено 30 жовтня 2023, 14:17
1782
Якщо ви не знаєте, чому не відкривається вікно на провітрювання, шукайте рухомий зачіп вікна і режим вентиляції запрацює швидко і без особливих зусиль.
Вікно
Що робити, якщо вікно не відкидається, і як полагодити режим вентиляції / Скріншот YouTube

Всі добре знають, що житлове приміщення час від часу треба провітрювати, щоб вдома не було прілого повітря і добре дихалося. Часом виникає проблема, коли вікна не відкривається для вентиляції. Тоді багато хто задається питанням, що робити, якщо не повертається ручка на пластиковому вікні, і його неможливо поставити на провітрювання. Ми розповімо про простий спосіб, який допоможе вирішити вашу проблему.

Щоб виправити ситуацію, відкрийте вікно в звичайному режимі і знайдіть рухомий зацеп. Він знаходиться вгорі з лівого або з правого боку - залежно від того, як встановлені вікна.

Тепер беремо і перевіряємо рухливість цього зачепа. Якщо вікно не відкривається на режим провітрювання, ймовірно, зачіп просто заклинив. Завдання - виправити ситуацію і зробити так, щоб він знову запрацював. Інтенсивно порухайте зачіп пальцями вліво і вправо. Потрібно розробити механізм, щоб привести у робочий стан.

відео дня

Коли ви розробили гачок, закрийте вікно та перевірте ручку. Вона буде прокручуватися, а режим вентиляції запрацює.

Все, ваш режим провітрювання працює. Радимо уважно стежити за вікном і його фурнітурою, щоб у майбутньому не допускати проблем і вирішувати їх швидко і просто.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти