StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Шалена загадка для кмітливих: потрібно знайти ляльку-сову за 15 секунд

3 вересня 2023, 20:58оновлено 5 вересня 2023, 15:55
10235
Серед величезної кількості деталей помітити захований предмет буде дуже важко, тим більше за такий короткий проміжок часу.
Игрушки, сова
Потрібно знайти ляльку-сову за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: fresherslive, unsplash

Розгадування головоломок та оптичних ілюзій тренує мозок бачити такі дрібні деталі, на які раніше ви навіть не звернули б увагу. Наступна загадка підкориться лише найстараннішим людям – потрібно буде знайти ляльку-сову серед великої кількості іграшок.

На виконання завдання дається всього 15 секунд, пише Fresherslive, що робить його ще складнішим. За такий короткий проміжок часу виконати його можуть лише найуважніші.

Але якщо вам не вдається впоратися з цією загадкою за цей часовий проміжок, не варто засмучуватися й опускати руки. Просто продовжуйте вести пошуки до переможного кінця. Можете засікти час і перевірити, скільки ви витратили на пошуки.

відео дня

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для тих, хто має гостре око: потрібно знайти "невидиму" сойку в горах

На картинці ми бачимо велику кількість різноманітних іграшок – роботів, катерів, машинок тощо. Іграшки дуже старанно і майстерно розставлені у ряди, тісно одна до одної – здається, що там і голці ніде впасти.

Але десь серед них захована одна фігурка, яка вибивається із загального контексту – пластикова лялька-сова. Помітити її серед такої кількості різноманітних предметів буде дуже важко, тому доведеться максимально зосередитися.

Спробуйте оглянути по черзі кожну частину картинки, щоб зрозуміти, де може ховатися загублена пластикова сова. Доведеться набратися терплячості, щоб зрозуміти, де саме вона ховається.

Игрушки, оптическая иллюзия
Потрібно знайти ляльку-сову за 15 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти потрібну іграшку, даємо невелику підказку – зверніть увагу на місце у лівій частині картинки над іграшковим катером і біля мотоцикліста.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Игрушки, оптическая иллюзия
Сова заховалася у лівій частині картинки/ fresherslive

Раніше ми розповідали про заплутану загадку для найуважніших, у якій потрібно знайти слово "лайм" за 7 секунд. Серед великої кількості слів "час" англійською мовою заховалося всього одне слово "лайм", яке потрібно помітити дуже швидко.

Також ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно побачити слово "лисиця" за 5 секунд. Серед великої кількості слів "коробка" англійською мовою заховалося слово "лисиця". Побачити його зможуть лише найуважніші.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти