StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Отруйна солянка вірусів: чому українцям буде складно пережити цю осінь

15 жовтня 2020, 06:28
Влад Росс вважає, що жертв коронавирусу в Україні буде більше, ніж у результаті війни на Донбасі.
Китайський коронавірус
Астролог застеріг, що незабаром в Україні в день виявлятимуть до 10 тисяч тих, хто заразився коронавірусом / НСН

Якщо навесні, на початку епідемії коронавірусу в Україні, розташування планет давало підстави для оптимістичних прогнозів, і можна було не сумніватися, що епідемія не вдарить по нас так сильно, як по інших країнах, то зараз зірки розташовані вкрай несприятливо для українців. А це означає, що Covid-19 в Україні в осінньо-зимовий період розгуляється не на жарт, і є серйозні підстави для занепокоєння.

Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

За прогнозами астролога, листопад стане піком "коронавірусних неприємностей" для нашої країни.

"У цей період щодня фіксуватиметься велика кількість нових випадків зараження, а лікарні в Україні будуть переповнені. На жаль, пройти випробування коронавірусом восени-взимку так само легко, як навесні, нам не вдасться. Прогноз вельми песимістичний: на день у нас може бути і 5, і 7, і навіть близько 10 тисяч тих, хто захворів", – зазначив Влад Росс.

читайте такожАстролог назвав зрадника серед знаків ЗодіакуЗа словами Росса, епідемічна ситуація буде ускладнюватися ще й тим, що епідемія коронавірусу буде пов'язана з епідемією грипу.

"Причому циркулюватиме чотири штами грипу, з яких два – нових. Це буде така "отруйна солянка" з вірусів, така небезпечна суміш, що українцям буде складно пережити цю осінь. Кількість жертв може бути навіть більше, ніж в результаті війни на Донбасі", – поділився страшним прогнозом астролог.

За таких умов, на думку Влада Росса, повторного введення жорсткого карантину по всій країні не уникнути.

"Швидше за все, карантин буде введений після виборів і буде діяти в листопаді (найнебезпечнішому місяці для нашої країни), а також у першій половині грудня", – вважає Росс.

Крім того, астролог додав, що врятувати від коронавірусу в цьому осінньо-зимовому сезоні нас могли б сильні морози, але вони, на жаль, не передбачаються – на Україну чекає тепла зима.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти