StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Війна за Тайвань: астролог розповів, коли Китай піде в наступ

5 червня 2024, 08:00
608
Астролог Влад Росс розповів, якими можуть бути наслідки для України, якщо США і Китай почнуть війну за Тайвань.
Астролог Влад Росс розповів, що буде з допомогою США Україні, коли почнеться війна за Тайвань
Астролог Влад Росс розповів, коли розгориться війна за Тайвань / Главред

Китай почав масштабні військові навчання навколо Тайваню не просто так – він збирається почати війну за острів уже в 2024 році. Світ на порозі хаосу. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

Війна за Тайвань може початися або в червні, або в жовтні-листопаді, вважає астролог.

"У Китаю буде єдиний шанс захопити Тайвань – у 2024 році, поки республіканці не прийшли до влади в США. Найнебезпечніший період буде восени, коли відбуватимуться вибори у Штатах", – зазначив Влад Росс.

Однак, за словами астролога, до Землі наближається "зелена" комета, яка буде здатна змінити плани Піднебесної.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса про те, коли Китай почне війну за Тайвань:

"Війна може початися і просто зараз. Тому що комета, яка зараз наближається до Землі, може несподівано перебудовувати всі плани, зокрема й Пекіна, який готував напад на Тайвань восени, але тепер може почати операцію в червні. Китай керуватиметься такими міркуваннями: треба встигнути до періоду сильних штормів, які починаються з липня і тривають до жовтня. Тому або Китай нападе в червні, або в жовтні-листопаді", – пояснив Влад Росс.

Астролог переконаний, що Китай не зволікатиме з початком бойових дій до 2027 року, як прогнозують політологи, і війна на Далекому Сході почнеться саме у 2024-у.

"Поки що економіка Китаю ще тримається, а за два-три роки вона впаде. 2024 рік – це останній рік, коли Китай може почати повноцінну війну. У 2027-му Китаю просто буде не до війни, тому Пекін поспішає. Зараз для Китаю найзручніший момент, коли він може перевести економіку на військові рейки й утримати на плаву. Це найкращий час для нього, щоб напасти на Тайвань. І Сі Цзіньпін із Блінкеном і Макроном говорив саме про те, що Китай нападе на Тайвань", – вважає Росс.

Крім того, астролог стверджує, що світ на порозі хаосу, оскільки ще декілька точок на планеті можуть стати гарячими.

"Найімовірніше, найближчим часом почнеться гібридна війна в Латвії або Литві. Росія також може спробувати прорубати Сувалкський коридор. Одночасно можуть спалахнути конфлікти в Африці та Південній Америці, а також Північна Корея може напасти на Південну", – зазначив Влад Росс.

Для України це важливо, оскільки США, за словами астролога, можуть вести тільки одну війну.

"Якщо спалахне одночасно кілька воєн, увага Сполучених Штатів розфокусується. Але – Україна витримає і вистоїть. Оскільки важливі для нас рішення щодо постачання озброєння вже ухвалені Вашингтоном. Якщо ця зброя доїде в повному обсязі, Україна вистоїть у війні з Росією", – запевнив Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс спрогнозував перспективи російського наступу в Харківській і Сумській областях, а також передбачив, коли закінчиться ракетний терор харків'ян. Крім того, Влад Росс склав гороскоп на червень-2024 для всіх знаків зодіаку і розповів, на кого на початку літа чекає велика удача.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви зможете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти