StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Війна охопить чотири області РФ, режим Путіна впаде до весни 2025-го – астролог Влад Росс

30 серпня 2024, 13:00
2865
Зірки кажуть, що Україна увійде в НАТО з Курською областю, а за підсумками війни поверне під свій контроль історичні українські землі, які зараз у складі РФ.
Астролог передбачив масштабні потрясіння Росії, які запустить Курська операція ЗСУ
Операція, подібна до Курської, розгорнеться ще в трьох областях Росії, переконаний астролог Влад Росс / Главред

Входження Збройних сил України на територію Російської Федерації, а саме Курської області, стало важливим моментом у війні. Найцікавіше, що українська армія почала Курську операцію 6 серпня – на ретроградному Меркурії. Це свідчить про те, що, увійшовши на російську територію, ЗСУ можуть звідти ніколи не піти, а залишитися надовго або назовсім.

Ба більше, операція в Курській області почалася в 3-й місячний день. Цей день з агресивною енергетикою, його символи – сніговий барс і леопард, а його гасло – хто не ризикує, той не п'є шампанського. Українські війська ризикнули і пішли вперед. Зараз вони там починають окопуватися.

Найближчим часом українській армії навряд чи вдасться взяти великі міста, наприклад, Курськ чи Білгород. Однак цілком можливо, що вона дійде до міста Курчатов – до Курської АЕС. Саму АЕС українська армія брати не буде, проте станція перебуватиме на відстані пострілу. Відповідно, у будь-який момент ЗСУ зможуть "обрубати" енергетику і знеструмити центральну частину РФ, і росіянам доведеться сидіти або з віяловими відключеннями, або взагалі без світла. Така перспектива точно загрожує Брянській, Воронезькій, Курській та Орловській областям.

Такого роду контроль над Курською АЕС потрібен Україні, щоб обміняти її на Запорізьку АЕС. Це, мабуть, головне завдання цього наступу, оскільки необхідно, щоб українська енергетика взимку працювала, і щоб нарешті була запущена ЗАЕС.

Якщо ж російська влада не захоче йти на такий обмін, ЗСУ доведеться йти далі. І для Росії це матиме дуже цікаві наслідки.

Розвал Російської Федерації може початися навесні 2025 року з того, що українська армія піде далі, в інші російські області, зокрема в Орловську. Крім Брянської, Курської та Білгородської областей, Орловська також є нашою метою. Україні необхідно взяти під контроль якомога більшу площу території цих областей, щоб чотири області України (Луганську, Донецьку, Херсонську та Запорізьку) обміняти на чотири області РФ.

Якщо Москва не піде на переговори на умовах Києва, ці чотири області РФ доведеться залишити у складі України. Уже взято важливу точку – першу столицю Радянської України – місто Суджа. Суд Божий може здійснитися вже незабаром, і всі історичні українські території будуть повернуті під контроль Києва після цієї війни.

На Краснодарський край Україна претендувати не буде, але він, як і Ростовська область, незабаром сам захоче до складу України, коли вона стане членом ЄС і НАТО. А в НАТО Україна точно буде, навіть незважаючи на війну. Про це вже сказав президент Чехії Петр Павел.

За моїми прогнозами, Україна увійде в НАТО з Курською областю. Ось такий каламбур може бути.

У будь-якому разі Росії не вдасться видавити українські війська з російської території. Якщо ЗСУ увійшли в Курську область на ретроградному Меркурії, змусити їх піти звідти не вийде.

Зараз стоятиме завдання "відкусити" близько тисячі квадратних кілометрів у Брянській області, стільки ж – у Білгородській області, а також увійти в Орловську область.

Утім, мій рецепт перемоги над російським ведмедем – взяти Білорусь. І тоді полк Калиновського піде на Мінськ, повалить режим Лукашенка, а далі з Вітебська чи Орші на Москву хорошою дорогою рукою подати. І можна буде брати Москву.

Дивіться відео, в якому астролог Влад Росс спрогнозував, чим закінчиться Курська операція ЗСУ:

Крім того, Україні важливо завдавати ударів по Москві, а точніше навіть по Рубльовці. І наші дрони вже туди летять. А якщо ще й ATACMS полетять по Рубльовці, все дуже швидко закінчиться. ATACMS у нас є, і ми будемо бомбити Москву, Рубльовку, Ново-Огарьово і, звичайно, Валдай.

Наші зможуть закріпитися в Курській області настільки, що спокійно досидять там до перевороту в Російській Федерації. Зірки розташувалися так, що входження ЗСУ в Курську область стало початком кінця, початком краху путінського режиму.

З весни 2025 року путінської влади вже не буде, але є ймовірність, що все розвалиться навіть раніше – перед Новим роком. Тому що Юпітер увійде в жорсткий клінч із Сатурном. Перший їхній аспект був у серпні 2024-го, і ми бачили, які події розгорнулися на Курщині. Далі в листопаді Плутон увійде в зодіакальний знак, пов'язаний із Росією, а Плутон – це смерть, знищення і руйнування. У грудні Юпітер буде в жорсткому квадраті до Сатурна, тому правління путінського режиму може прямо перед Новим роком полетіти в Тартарари.

І останній аспект між Юпітером і Сатурном буде в травні-червні 2025 року. Приблизно в цей час, за моїм прогнозом, закінчиться війна, принаймні, її гаряча фаза.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Треба зазначити, що в Москві сидять ідіоти: замість того, щоб забрати частину військ із Донбасу і кинути їх у Курську область, щоб зупинити просування ЗСУ, вони, навпаки, посилили наступ, зокрема, на Покровському напрямку. Для Росії зараз головне завдання – взяти Покровськ, щоб потім вийти на Нікополь і Дніпро, і тим самим зарубати всю нашу промисловість.

Росія готується до великої мобілізації. Саме тому там уже закривають WhatsApp, YouTube, Сигнал, незабаром повністю прикриють Telegram. Гроші у Росії закінчуються, щоб набирати контрактників. Навіть за величезні гроші воювати майже ніхто не йде. Тому російській владі доведеться відправляти на фронт молодих людей. Це спочатку може бути прихована мобілізація, але пізніше вона піде відкрито. Строковиками Росія буде затикати дірки в Курській, Білгородській, Брянській областях, де буде фронт.

Досягти військового успіху така мобілізація Росії не допоможе, але вона допоможе зробити переворот у РФ. Після неї путінський режим буде повалено. Матері не захочуть віддавати синів на війну, тим більше, за копійки. Московію чекає дуже великий бабин бунт. Назрівати він буде поступово, а потім, як спалах, вибухне революція – або в жовтні-листопаді 2024-го, або в лютому-березні 2025-го.

Упевнений, що мобілізація в РФ дорівнює падінню путінського режиму, і влада КДБ-ФСБ нарешті буде знищена.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти