StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тільки молодяться: 4 знаки зодіаку, які виглядають на 25 у свої 40 років

4 вересня 2024, 11:53
9463
Деякі представники зодіакального кола зроблять усе можливе, щоб зберегти полум'я молодості якомога довше.
4 знаки зодіаку, які мають вигляд на 25 у свої 40 років
4 знаки зодіаку, які виглядають на 25 у свої 40 років / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Чотири знаки Зодіаку мають усі шанси виглядати молодшими за свої роки завдяки рисам характеру, якими їх обдарували зірки при народженні. І Терези, і Тельці тут тому, що ними керує Венера, планета любові і краси, і вони здригаються при думці про те, щоб не догодити своїй планетарній богині.

Діва

Вищий зодіакальний перфекціоніст, що стежить за чистотою і бюджетом, природно, посідає перше місце. Увага Дів до деталей поширюється не тільки на кар'єру і дружбу, а й на їхнє невтомне прагнення виставити себе в найкращому вигляді (і тіло) на загальний огляд.

знаки зодіаку інфографіка
знаки зодіаку інфографіка / Інфографіка: Главред

Вони зроблять усе можливе, щоб зберегти полум'я молодості якомога довше, чи то використання новітніх кремів для шкіри, збагачених колагеном, для підтримання здорового сяйва, чи то нанесення на щоки подушечок із ретинолом, щоб усмішка не перетворилася на похмурий погляд.

відео дня

Вони їстимуть органічну капусту, питимуть сире молоко і відмовлятимуться від оброблених, насичених хімікатами продуктів. Вони бігатимуть підтюпцем, займатимуться йогою і робитимуть зарядку щодня, щоб завжди залишатися найпривабливішою версією себе.

Лев

Найбільш товариський з усіх знаків відомий тим, що любить увагу і пишається своєю зовнішністю. Саме тому, незважаючи на те, що ними керує Сонце, Лео рідко можна зустріти без тюбика сонцезахисного крему. Але їхній істинний секрет збереження привабливості в середньому віці і в наступні темні роки полягає в тому, що вони випромінюють упевненість у собі так само, як Сонце випромінює світло і тепло.

Позитивна вібрація, яку вони генерують, може ошукати вас, змусивши думати, що вони мають вигляд молодше за свої роки. Харизматична посмішка може приховати тисячу зморшок.

Телець

Незважаючи на періодичні спалахи впертості, Тельці цінуються за спокійне ставлення до життя, яке дає їм змогу залишатися молодими душею і не дає гормону стресу кортизолу руйнувати їхню зовнішність.

Їхні венеріанські риси надають їм елегантності та врівноваженості. Вони цінують усі елементи, що визначають класичну красу. Вони цінують усе найкраще в житті, а отже, прагнуть мати якнайкращий вигляд до самих сутінків.

Терези

Як і Тельці, Терези перебувають у полоні Венери, тому їм украй важливо завжди мати настільки привабливий вигляд, наскільки це взагалі можливо. Терези уособлюють собою Терези, що наділяє їх прагненням до балансу і гармонії.

Як скаже вам будь-який естетик, найкрасивіші обличчя - симетричні, і Терези зроблять усе можливе, щоб не тільки їхнє обличчя мало гарний вигляд, а й одяг і зачіска доповнювали їхнє пропорційне тіло. Коли справа доходить до того, щоб мати найкращий вигляд, Терези ніколи не заходять надто далеко, але вони володіють дивовижним умінням робити все якнайкраще.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти