StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

США очолить жінка, але не факт, що Камала Гарріс – астролог Влад Росс

10 серпня 2024, 09:00
1024
Перемога на виборах президента США цього року обіцяє Трампу смертельну небезпеку, проте його шанси на успіх великі.
США очолить жінка, можливо, не Гарріс – астролог
Астролог Влад Росс розповів, хто стане наступним президентом США / Колаж: Главред, фото: УНІАН, ua.depositphotos.com

Замах на кандидата в президенти США від республіканців Дональда Трампа було визначено наперед. Показники його гороскопа свідчили про це, і я передбачав, що в Трампа будуть стріляти. Йому просто пощастило, що його не вбили. Того дня в гороскопі Трампа Марс перебував на узвишші, у найвищій точці гороскопа, що буває раз на рік, завдяки цьому спроба замаху на Трампа лише звеличила і піднесла його. Це був щасливий збіг обставин.

Вийшло так, що щасливий Марс підняв рейтинг Трампа до неймовірних висот. У підсумку кулею, яка влучила у вухо Трампу, було вбито, як політика, Джо Байдена. Після цього Байден одразу залишив перегони.

Утім, якщо Трамп хоче жити, йому варто заборонити собі перемагати на цих виборах і погодитися з усіма судовими розглядами. Взагалі, краще йому сісти до в'язниці, та й зірки кажуть, що залишок виборчої кампанії Трамп може вести з ув'язнення. Складний період у нього почнеться у вересні.

Наголошую, Трампу не можна ставати президентом, оскільки, якщо це станеться, його точно вб'ють. У другій половині листопада і грудні Марс, планета вбивства, буде в 12-му домі гороскопу Трампа, що вказує на загрозу ліквідації Дональда Трампа. Тим більше, він народився з асцендентом у градусі вбивства – у 30-му градусі Лева. Мій прогноз справдився, адже раніше я говорив, що в Трампа будуть стріляти так само, як у Кеннеді.

"Дипстейт" Америки не допустить Трампа до влади. Навіть якщо він виграє президентські вибори, це буде смертельний час для нього. Трампу краще пожертвувати цією перемогою, інакше довго він жити не буде.

Крім того, я раніше передбачав, що після відходу Байдена Сполученими Штатами Америки керуватиме жінка.

У Камали Гарріс є хороші шанси стати президентом США. У її річному солярі, який увімкнеться в день її народження 20 жовтня, королівський градус, який проєктується на Вашингтон. Вимальовується дуже сприятлива комбінація: у домі виграшів Сонце в з'єднанні з Меркурієм, на додачу до всього там ще й Білий Місяць. Завдяки цьому Камала Гарріс може брати участь у будь-яких конкурсах або змагатися з кимось – вона буде перемагати.

А от наявний у цій комбінації Нептун вказує на можливість підтасовування виборів. Таким чином, якщо Гарріс і програє вибори, підрахунок може бути на її користь.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса про те, хто переможе на виборах у США:

У Трампа теж буде зоряний час, і він легко може виграти вибори 2024 року, тому що Юпітер, символ влади і могутності, перебуває в його гороскопі в домі влади. Дуже гарна комбінація планет у гороскопі Трампа саме в листопаді.

За моїм прогнозом, Трамп може виграти вибори, але йому доведеться відстоювати перемогу в суді. Недарма він найняв безліч адвокатів – мабуть, натякає на те, що підрахунок буде на користь Камали Гарріс.

Утім, президентом США могла б стати й інша жінка – якщо не Камала Гарріс, то Мішель Обама. У серединній точці між важливими для Мішель Обами планетами – Сонцем і Марсом – у її гороскопі перебуватиме могутній Плутон. Вона, як і Нікі Гейлі, народилася наприкінці Козерога, а там могутній Плутон, який перебиває і зірки Дональда Трампа, і зірки Камали Гарріс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Саме у Мішель Обами найбільше шансів перемогти на виборах, на другому місці – Дональд Трамп, на третьому – Камала Гарріс, якій можуть порахувати результати виборів "правильно", на її користь. Трампа може перемогти тільки Мішель Обама, і їй фальсифікації будуть не потрібні – вона обіграє його просто потужністю свого Плутона. А Камала Гарріс може перемогти Трампа своїм королівським градусом і "правильним" підрахунком у шести штатах. Більше шансів на те, що наступним президентом США буде жінка.

Влад Росс, астролог, спеціально для Главреда

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти