StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вересень може стати місяцем фінансового буму: на які знаки зодіаку чекають зміни

29 серпня 2024, 03:02оновлено 29 серпня, 18:43
1835
Для деяких знаків зодіаку перший місяць осені стане періодом великих можливостей для збагачення.
знаки зодиака, деньги
Вересень буде сприятливий у сфері фінансів для 8 знаків зодіаку / Колаж: Главред, фото: pixabay

У фінансах зірки обіцяють успіх на вересень певним знакам Зодіаку. Про це Главреду розповів астролог Влад Росс. Зоряні сили будуть прихильні до 8 знаків у фінансовому плані, але потрібно знати, як правильно скористатися цими можливостями.

Якщо ви хочете дізнатися, що на вас може чекати в новому місяці, вам може бути цікаво: кому пощастить у коханні у вересні: астролог Росс назвав знаки зодіаку.

У вересні Овни будуть серед тих знаків зодіаку, яким може пощастити у плані грошей. Покращитися матеріальне становище в овнів може завдяки новому партнеру. Росс пояснює, що Венера - планета щастя і кохання, буде в домі ділового партнерства і стосунків.

Раки також серед тих, кому пощастить з грошима у вересні. Представники цього знаку зодіаку можуть сподіватися на стабілізацію та поліпшення фінансової ситуації.

"Можна сміливо просувати свої ідеї. Є шанс знайти неймовірно високооплачувану роботу, отримати прибуток, розрахуватися з боргами", - каже Росс.

Скорпіонам у вересні слід бути обережними з грою за правилами, щоб не отримати сумних наслідків у фінансовій сфері. Але в цілому вересень буде для них сприятливим. Заможні Скорпіони можуть отримати чудові нові фінансові можливості, а підприємцям під цим знаком перший місяць осені може принести фінансовий успіх завдяки новим планам і проєктам.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Для Козерогів у вересні фінансові справи складатимуться дуже вдало, однак цього місяця важливо вчасно погашати кредити і повертати борги: що більше боргів поверне Козеріг, то більше грошей у нього буде надалі.

Для Тельців і Терезів наступний місяць буде сприйятливим періодом для пошуку додаткових джерел доходу. Представники знаку Телець також можуть сподіватися на хороші можливості для розвитку особистого бізнесу і комерційної активності.

Дивіться відео, про те для кого вересень буде сприятливим у фінансовому плані:

У вересні гроші до Лева будуть легко приходити. Однак представникам цього знаку потрібно бути обережними, адже йти збагачення будуть так само легко. Особливо наприкінці місяця, тому важливо не піддаватись спокусі витратити все на розваги і задоволення.

Фінансові справи у Водоліїв у вересні підуть у гору, що передбачає покращення грошової ситуації. Але цього слід чекали лише у другій половині місяця. На початку місяця представників цього знаку зодіаку чекають складнощі. Однак, якщо Водолій зараз більше відкладе грошей, це дасть змогу примножити капітал.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини, що можуть вас зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти