StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Астролог назвав 4 знаки, на яких у вересні 2024 року чекає релакс і задоволення

28 серпня 2024, 12:29
29990
Нейтральним перший місяць осені буде у таких знаків зодіаку: Телець, Лев, Терези і Водолій.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс назвав знаки зодіаку, які переживуть вересень без потрясінь / Колаж: Главред, фото: УНІАН, ua.depositphotos.com

Відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень 2024 року і назвав чотири знаки зодіаку, для яких перший місяць осені пройде в спокійному та розміреному темпі.

Як розповів Росс в інтерв'ю Главреду, у перший місяць осені Тельцям потрібно влаштувати собі свято і жити собі на втіху. Левам варто проявити стриманість і уникати зайвих витрат грошей. Терези мають подумати про здоровий спосіб життя. Водоліям необхідно проявити максимум обережності у справах, а також за кермом автомобіля.

Гороскоп на вересень 2024 - Телець

"Вересень 2024-го у Тельця пройде під знаком розваг. Цього місяця не варто чекати "чарівника в блакитному вертольоті" - Телець сам має стати ним. Цього місяця все залежатиме лише від нього самого. Вересень буде рівним періодом для Тельця", - заявив астролог.

За його словами, Тельцю принесуть задоволення зустрічі з друзями, смачна їжа, походи в гори.

"Потрібно жити собі на втіху, адже вересень - місяць карнавалу для Тельця", - закликав Росс.

Сприятливі дні вересня-2024 для Тельця: 1, 5, 9, 24, 28.

Несприятливі дні вересня-2024 для Тельця: 3, 11, 26, 30.

Кар'єра. Вересень у Тельця буде прекрасним періодом для роботи, особливо творчої. Представники знака дуже досягнуть успіху, якщо їхня діяльність пов'язана із написанням музики, письменництвом, акторством, шиттям або в'язанням. Сприятливий час, щоб розмістити рекламні оголошення про свою роботу, про себе. До будь-якої роботи у вересні Тельцю слід підходити креативно. Саме час випробувати нові методи вирішення старих завдань. Найскладніші професійні завдання варто запланувати на кінець місяця.

Гроші. Вересень-2024 у Тельця буде гарним місяцем для пошуку додаткових джерел доходу, розвитку особистого бізнесу і комерційної активності.

Особисте життя. На початку вересня зоряна обстановка сприятиме розвитку романтичних стосунків Тельця на роботі. Їхнім ініціатором, найімовірніше, виступить інша людина: знаки уваги почне надавати товариш по службі, партнер або начальник.

У середині місяця зірки сприятимуть зміцненню взаємин у парах. У цей період вдасться вирішити спірні питання, знайти компроміси, домовитися про важливий крок.

Друга половина вересня у Тельця сприятлива для укладення шлюбу. Якщо Телець довго перебуває у стосунках і зараз вирішить узаконити їх, то цей шлюб може бути довгим і щасливим, а також принесе подружжю матеріальне благополуччя.

Здоров'я. На початку вересня Тельцю слід звернути увагу на сферу краси: будь-які косметологічні процедури й операції, виконані в цей час, матимуть чудовий результат і позитивно позначаться на психологічному стані Тельця. Наприкінці місяця представники знака потребуватимуть припливу позитивних емоцій та стануть їсти більше солодкого, що може принести зайву вагу. Тому Тельцю важливо стежити за фігурою і пам'ятати, що надмірне вживання різних смаколиків може погано позначитися на його травній системі. Солодке ж варто їсти в дуже обмеженій кількості. Наприкінці місяця Тельцю потрібно сісти на сувору дієту.

Гороскоп на вересень 2024 - Лев

Лев у вересні 2024 року зможе дозволити багато чого з того, що раніше було йому недоступним, але переходити небезпечну межу не варто. Задовольняти свої бажання потрібно дозовано, в міру. Вересень для Лева більш-менш хороший.

Сприятливі дні вересня-2024 для Лева: 3, 7, 13, 26, 30.

Несприятливі дні вересня-2024 для Лева: 5, 10, 24, 28.

Кар'єра. У вересні перед Левом відкриються чудові можливості поліпшити матеріальне становище, піднятися кар'єрними сходами і вивести бізнес на нову висоту. Прекрасний час, щоб придбати або продати рухоме майно. Підуть справи в гору в тих, хто займається торгівлею.

У середині вересня Леву буде легше розправлятися з рутинними справами, а ось у другій половині місяця можливі суперечки з партнерами, розрив домовленостей і судові розгляди. Тому Леву потрібно бути тактовним і стриманим.

Гроші. У вересні гроші до Лева будуть легко приходити, але, на жаль, так само легко і йти. Особливо наприкінці місяця, якщо Лев не впорається зі спокусою пустити все на розваги та інші задоволення. У цей час Лев може стати справжнім мотом.

Особисте життя. Перша половина вересня у Лева буде часом романтики, пробудження почуттів. Лев може поїхати до моря. Ті представники знака, які шукають кохання, напевно його знайдуть.

У середині місяця на безхмарному небосхилі сімейних пар може виникнути грозова хмара. Леву потрібно постаратися не сваритися зі своєю другою половинкою, особливо поблизу місячного затемнення 18 вересня.

Наприкінці місяця треба проявляти дипломатичність, щоб остаточно не посваритися з близькою людиною. Потрібно намагатися обходити всі гострі кути, не заводити розмови на неприємні для другої половинки теми.

Здоров'я. У вересні добре піддаватимуться лікуванню хронічні захворювання Лева, особливо ендокринної системи. Від старих схем лікування варто відмовитися і спробувати нові методи. У середині місяця з'явиться швидка стомлюваність, сонливість, м'язова слабкість, може турбувати серце. Наприкінці місяця сприятливе загартовування та інші оздоровчі процедури. У цей час депресивний стан може шкодити здоров'ю Лева, тому сприятливо звертатися до психолога або астролога.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на вересень 2024 - Терези

У вересні 2024 року Терезам необхідно пам'ятати, що ми отримуємо від світу те саме, що йому даємо. Якщо Терези хочуть, щоб оточення ставилося до них із повагою і турботою, потрібно поводитися так само з оточенням. Представникам знака слід бути чуйними до змін настрою коханих людей. Місяць обіцяє бути середнім для Терезів.

Сприятливі дні вересня-2024 для Терезів: 3, 16, 18, 20, 25.

Несприятливі дні вересня-2024 для Терезів: 9, 11, 15, 29.

Кар'єра. На початку вересня ситуація на роботі у Терезів буде досить напруженою. Справи компанії йтимуть не надто успішно, а тому начальство може бути в поганому настрої. До речі, не можна виключати вимушене скорочення штату, що може торкнутися Терезів. В останній тиждень вересня Терезам не потрібно соромитися проявляти свої таланти, пропонувати керівництву сміливі рішення - цю ініціативу неодмінно оцінять.

Гроші. Наприкінці вересня у Терезів непогані шанси знайти вигідний підробіток, і навіть не один.

Особисте життя. Вересень буде сприятливим для романтичних зустрічей Терезів, задушевних розмов і пошуку компромісу. Особливо до 23-го числа. Терезам потрібно бути відвертішими з коханою людиною, але намагатися не зачепити почуття. Наприкінці місяця можна вирушити в поїздку, адже далеко від дому всі неприємності здадуться несуттєвими. Крім того, спільна подорож допоможе Терезам і їхньому партнеру краще зрозуміти одне одного і зблизитися, навіть якщо зараз криза у стосунках. У цей час вдасться вийти на новий рівень стосунків і досягти взаєморозуміння.

Здоров'я. Імунітет Терезів у вересні буде не на висоті. Необхідно терміново вживати заходів. Потрібно вживати вітаміни, не пити холодні напої, фастфуд для Терезів буде подібний до атомної бомби. Також потрібно частіше гуляти на повітрі. Терезам, які палять, потрібно максимально скоротити кількість сигарет, а 18 вересня вони можуть просто кинути палити.

Гороскоп на вересень 2024 - Водолій

Перший осінній місяць 2024 року у Водолія пройде в стилі ретро. Йому доведеться повернутися до давніх справ і планів, зустріти старих знайомих, а, може, і налагодити з ними ділові відносини. Цілком імовірно, що старі знайомі опиняться в житті Водолія не випадково, а для того, щоб посприяти і підтримати. Тому не потрібно соромитися скористатися цими обставинами. Вересень 2024-го буде рівним місяцем для Водолія. Місяць буде напруженим, тому потрібно проявити максимум обережності у справах, а також за кермом автомобіля. Цілком імовірно, що Водолій, діставшись до старих побутових проблем, зробить довгоочікуваний дрібний ремонт у своєму будинку.

Сприятливі дні вересня-2024 для Водолія: 1, 5, 10, 13, 14, 20, 28.

Несприятливі дні вересня-2024 для Водолія: 3, 9, 16, 23, 26, 30.

Кар'єра. Середина вересня - не найкращий час для поїздок і оформлення документів, особливо поблизу місячного затемнення 18-го числа. Доведеться добряче постаратися, щоб виконати те, що Водолій обіцяв і встиг забути.

Гроші. У вересні фінансові справи у Водолія підуть у гору, і грошова ситуація значно поліпшиться. Але - у другій половині місяця. А на початку вересня все буде складно. Якщо Водолій зуміє зараз більше збирати і відкладати гроші, це дасть змогу примножити капітал.

Особисте життя. Сімейне життя Водолія у вересні буде немов на вулкані. Скандалів не уникнути, тому потрібно бути готовим до з'ясування стосунків. У принципі, Водолію краще прийняти все так, як є. Тим, хто заводить романи на стороні, слід бути обережнішими - все таємне може стати явним. У вересні зірки радять Водолію присвятити більше часу сім'ї та дітям. Сприятливо зачинати дітей.

В останній декаді вересня стосунки Водолія з коханою людиною обіцяють бути пристрасними, часом до сварок. Буде корисно, якщо Водолія і його другу половину захопить спільна справа, хобі. Потрібно намагатися з'являтися разом у громадських місцях, на різних заходах.

Здоров'я. Із другого тижня вересня у Водолія буде сприятливий час для лікування захворювань сечостатевої системи. Також період гарний для косметологічних і косметичних процедур. Сприятливо зайнятися фітнесом, корекцією фігури. Вересень для Водолія - гарний час для лікування захворювань ендокринної системи, порушення обміну речовин. Ефективними будуть гомеопатія, фітотерапія. Зняти напругу допоможуть ванни, лазневі процедури та використання олій.

Дивіться відео - Влад Росс поділився гороскопом на вересень 2024 року для всіх знаків зодіаку:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти