StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на вересень-2024: кому на початку осені посміхнеться удача, а на кого чекають проблеми

28 серпня 2024, 08:30
5200
Гороскоп на вересень обіцяє Водолію життя немов на вулкані, Раку – високооплачувану роботу, а Стрільцю – фінансовий провал.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень 2024 року
Гороскоп на вересень-2024 від Влада Росса обіцяє чарівний період Скорпіону, невдачі – Стрільцю / Главред

Гороскоп на вересень 2024 року від астролога Влада Росса розповість, на кого зі знаків зодіаку чекає вдалий початок осені, на кого – складний період і проблеми, а на кого – великі потрясіння в середині місяця через вплив місячного затемнення 18 вересня. Астрологічний прогноз розповість, чому Близнюкам у вересні знадобиться терпіння, кому зі знаків зодіаку будуть "перемивати кісточки" на роботі, як Скорпіону справити сприятливе враження на протилежну стать, а також яка небезпека загрожує Рибам.

Щасливчики вересня-2024:

Овен

Успіх обов'язково прийде у вересні 2024 року до тих Овнів, які долають власні слабкості та страхи. У вересні представникам знака стане простіше зруйнувати стару неправильну модель поведінки і створити нову. Хороші звички, закладені цього місяця, скоротять шлях Овна до бажаних вершин. Загалом, вересень буде вдалим для Овна періодом.

Сприятливі дні вересня-2024 для Овна: 11, 16, 21, 25, 29.

Несприятливі дні вересня-2024 для Овна: 4, 8, 13, 23.

Кар'єра. Овну доведеться дуже багато працювати у вересні. Місяць варто почати зі складання чіткого плану, і тоді можна буде досягти успіху. Зривів домовленостей і конфліктів із партнерами у вересні в Овна не передбачається. Робота протікатиме в спокійному ритмі, що сприятиме чудовим результатам.

Гроші. Матеріальне становище Овна у вересні може покращитися завдяки новому партнеру, оскільки Венера, планета щастя і кохання, буде в домі ділового партнерства і стосунків.

Особисте життя. У вересні зірки обіцяють Овну теплі стосунки з другою половинкою. Партнер Овна стане більше цікавитися його думками, переживаннями, ставити запитання про роботу або хобі.

У Овнів, стосунки яких давно себе вичерпали, зірки можуть допомогти розірвати зв'язок, що став нестерпним, причому найбільш безболісно для обох. Перша декада вересня підійде для офіційних розлучень.

Кінець вересня обіцяє Овну романтичні знайомства, які будуть досить стрімко розвиватися. Найімовірніше, новий зв'язок триматиметься на фізичному потязі, тому навряд чи у цих стосунків буде майбутнє.

Здоров'я. У першій половині вересня Овен почуватиметься чудово. Імовірність захворіти буде близькою до нуля, оскільки захисні сили організму зростуть. Однак у середині вересня про себе може нагадати хронічна недуга. Здача аналізів і проведення діагностики з використанням нових технологій найбільш доцільні в період до 16-17 вересня, до затемнення.

Наприкінці місяця Овну слід звести навантаження до мінімуму. Потрібно поберегти здоров'я, і тоді не вилізуть жодні серцеві захворювання, пов'язані з тиском.

Рак

У вересні 2024 року в Рака буде багато спілкування, навіть із тими, з ким раніше він обмінювався лише вітальними фразами. Навколишні стануть більше і частіше цікавитися життям і думкою Рака. Потрібно дозувати інформацію про себе і не давати приводів для пліток, а також вчитися поєднувати приємне з корисним. Вересень буде сильним і проривним місяцем, зі знаком "плюс".

Сприятливі дні вересня-2024 для Рака: 1, 5, 18, 23, 27.

Несприятливі дні вересня-2024 для Рака: 3, 7, 21, 29.

Кар'єра. У роботі та кар'єрі Рака у вересні все вируватиме, як бурхливий потік. З'явиться багато сил і енергії з 4 вересня. Рак буде багато спілкуватися, листуватися, телефонувати, також можливі ділові поїздки. У вересні сприятливо буде організувати новий бізнес-проект. Раку стане доступна прихована раніше інформація, що буде перевагою перед колегами і партнерами – скористатися цим потрібно буде грамотно.

Дивіться відео, в якому астролог Влад Росс поділився гороскопом на вересень 2024 року для всіх знаків зодіаку:

Кінець місяця принесе закінчення справи або процесу. Судовий розгляд завершиться на користь Рака.

Гроші. У вересні Рак може сподіватися на стабілізацію фінансової ситуації та її поліпшення. Можна сміливо просувати свої ідеї. Є шанс знайти неймовірно високооплачувану роботу, отримати прибуток, розрахуватися з боргами.

Особисте життя. У першій половині вересня Рак цілком і повністю зануриться у справи вдома, займеться вирішенням побутових проблем, ремонтом, перестановкою. Також можна почати підшукувати нове житло. Сприятливий переїзд на нове місце проживання та еміграція. Сімейним Ракам друга половина місяця подарує повну гармонію у взаєминах із дітьми. Нові стосунки навряд чи зародяться у Рака на початку вересня.

Здоров'я. Запас життєвих сил Рака на початку вересня буде невисоким. Варто відкласти тренування і зменшити фізичні навантаження. Наприкінці місяця стануть вразливими нирки. Слід відмовитися від спиртних і газованих напоїв, а також не переохолоджуватися, оскільки є ризик підчепити ГРВІ, грип, застуду.

Скорпіон

Скорпіону у вересні-2024 доведеться пожинати плоди посіяного в попередні місяці. Вересень буде прекрасним періодом для Скорпіона. Радіючи першим перемогам, представники знака повинні продовжувати прокладати шлях до заповітних вершин. Розташування зірок вказує на ймовірність зміни житла, переїзду в інше місто або країну. Ця подія ознаменує початок щасливішого етапу в житті. Можна сміливо розлучатися з тим, що не приносить жодної радості.

Сприятливі дні вересня-2024 для Скорпіона: 15, 22, 24.

Несприятливі дні вересня-2024 для Скорпіона: 1, 9, 13.

Кар'єра. У першій половині вересня Скорпіону доведеться тісніше спілкуватися з людьми, що займають більш високе службове становище. Можливо, це навіть буде особисте спілкування, що ризикує спровокувати поширення пліток серед колег. Але Скорпіон усе зможе подолати.

У другій половині місяця перед Скорпіоном відкриються цікаві перспективи кар'єрного зростання. Але потрібно постаратися не форсувати події, не підкреслювати свої переваги, вказуючи на недоліки інших.

Гроші. У фінансовій сфері Скорпіону у вересні критично важливо грати за правилами: будь-які протизаконні дії можуть призвести до сумних наслідків. Заможні Скорпіони можуть отримати чудові нові фінансові можливості. Підприємцям-Скорпіонам вересень може принести фінансовий успіх завдяки новим планам і проєктам.

Особисте життя. Щоб справити гарне враження на ту людину, з якою Скорпіон познайомиться в першій половині вересня, потрібно блиснути ерудицією, продемонструвати широкий світогляд, а провести вечір краще не в ресторані або клубі, а на концерті класичної музики або театрі.

У другій половині вересня почнеться період, коли головною стане романтика. Закоханим Скорпіонам варто використати цей момент, щоб поглибити стосунки з обранцем, внести свіжі нотки. На вільних Скорпіонів у другій половині місяця чекає курортний роман, який може перерости в сильне сексуальне почуття, особливо 23-30 вересня.

Здоров'я. У першій половині вересня у Скорпіона не передбачається серйозних проблем зі здоров'ям. Однак ближче до середини вересня варто бути обережнішими: відмовитися від алкоголю, обмежити вживання важкої жирної їжі, м'яса, щоб не допустити проблем із печінкою. У другій половині місяця Скорпіон відчує прилив енергії. Цей час сприятливий для занять спортом, танцями.

Козеріг

У вересні 2024 року кипуча діяльність Козерога спричинить чимало пліток та інтриг, але він не помічатиме таких дрібниць. Вересень буде дуже вдалим місяцем для представників цього знака зодіаку. Після того, як Козеріг відокремить недоброзичливців від союзників, варто почати діяти в компанії, причому не так важливо – працює Козеріг над новим проєктом чи просто зібрався по магазинах. Вересень буде насиченим: гарячі новини, корисна інформація, приємні зустрічі, знайомства. Якщо Козеріг планував провести переговори, вирушити в поїздку і почати здобувати додаткову освіту, у вересні саме час усе це зробити.

Діючи за принципом "людина – сама коваль свого щастя", Козеріг доб'ється феєричних результатів – і особистих, і службових.

Сприятливі дні вересня-2024 для Козерога: 5, 8, 11, 12, 17, 22, 26.

Несприятливі дні вересня-2024 для Козерога: 1, 3, 9, 13, 15, 23, 30.

Кар'єра. На початку осені пріоритетними для Козерога стануть питання кар'єри. Начальство вимагатиме максимуму активності, але з працездатністю Козерога це не буде проблемою. Слід бути уважнішим, оскільки ділові партнери можуть підвести.

Гроші. Гаманець Козерога у вересні важитиме так само, скільки б він не витрачав. Цього місяця придбати вдасться більше, ніж витратити. Фінансові справи складатимуться дуже вдало. Однак варто вчасно погашати кредити і повертати борги: що більше боргів поверне Козеріг, то більше грошей у нього буде надалі.

Особисте життя. Козерогу у вересні потрібно прислухатися до порад коханої людини: вони не тільки виявляться слушними, а й дадуть змогу зберегти гармонійні стосунки. Наприкінці вересня всі сімейні та побутові питання у Козерога вирішаться зі знаком "плюс".

Здоров'я. Козеріг у вересні буде сповнений сил, але, якщо він вирішить зміцнити організм, це не буде зайвим. Від нових і невипробуваних біодобавок краще поки що відмовитися. Лікувальні програми для печінки та косметичні процедури для шкіри будуть вельми ефективними. Прекрасний час для занять фітнесом, оздоровчих і косметологічних програм. Сприятливе відвідування басейну. Харчуватися слід регулярно і раціонально, дрібними порціями. Гарний час, щоб відвідати гастроентеролога.

Нейтральним вересень-2024 буде для таких знаків:

Телець

Вересень 2024-го у Тельця пройде під знаком розваг. Цього місяця не варто чекати чарівника – Телець сам має стати ним. Цього місяця все залежатиме тільки від нього самого. Вересень буде рівним періодом для Тельця.

Цього місяця Тельцю принесуть задоволення зустрічі з друзями, смачна їжа, походи в гори, зустріч із Карлсоном на даху або кіно на даху. І організувати все це простіше, ніж думає Телець. Потрібно жити собі на втіху, адже вересень – місяць карнавалу для Тельця.

Сприятливі дні вересня-2024 для Тельця: 1, 5, 9, 24, 28.

Несприятливі дні вересня-2024 для Тельця: 3, 11, 26, 30.

Кар'єра. Вересень у Тельця буде прекрасним періодом для роботи, особливо творчої. Представники знака дуже досягнуть успіху, якщо їхня діяльність пов'язана з написанням музики, письменництвом, акторством, шиттям або в'язанням. Сприятливий час, щоб розмістити рекламні оголошення про свою роботу, про себе. До будь-якої роботи у вересні Тельцю слід підходити креативно. Саме час випробувати нові методи вирішення старих завдань. Найскладніші професійні завдання варто запланувати на кінець місяця.

Гроші. Вересень-2024 у Тельця буде гарним місяцем для пошуку додаткових джерел доходу, розвитку особистого бізнесу і комерційної активності.

Особисте життя. На початку вересня зоряна обстановка сприятиме розвитку романтичних стосунків Тельця на роботі. Їх ініціатором, найімовірніше, виступить інша людина: знаки уваги почне надавати товариш по службі, партнер або начальник.

У середині місяця зірки сприятимуть зміцненню взаємин у парах. У цей період вдасться вирішити спірні питання, знайти компроміси, домовитися про важливий крок.

Друга половина вересня у Тельця сприятлива для укладення шлюбу. Якщо Телець довго перебуває у стосунках і зараз вирішить узаконити їх, то цей шлюб може бути довгим і щасливим, а також принесе подружжю матеріальне благополуччя.

Здоров'я. На початку вересня Тельцю слід звернути увагу на сферу краси: будь-які косметологічні процедури й операції, виконані в цей час, матимуть чудовий результат і позитивно позначаться на психологічному стані Тельця. Наприкінці місяця представники знака потребуватимуть припливу позитивних емоцій і стануть їсти більше солодкого, що може принести зайву вагу. Тому Тельцю важливо стежити за фігурою і пам'ятати, що надмірне вживання різних смаколиків може погано позначитися на його травній системі. Солодке ж варто їсти в дуже обмеженій кількості. Наприкінці місяця Тельцю потрібно сісти на сувору дієту.

Лев

Лев у вересні 2024 року зможе дозволити багато чого з того, що раніше було йому недоступним, але переходити небезпечну межу не варто. Задовольняти свої бажання потрібно дозовано, в міру. Вересень для Лева більш-менш хороший.

Сприятливі дні вересня-2024 для Лева: 3, 7, 13, 26, 30.

Несприятливі дні вересня-2024 для Лева: 5, 10, 24, 28.

Кар'єра. У вересні перед Левом відкриються чудові можливості поліпшити матеріальне становище, піднятися кар'єрними сходами і вивести бізнес на нову висоту. Прекрасний час, щоб придбати або продати рухоме майно. Підуть справи в гору в тих, хто займається торгівлею.

У середині вересня Леву буде легше розправлятися з рутинними справами, а ось у другій половині місяця можливі суперечки з партнерами, навіть можливий розрив домовленостей і судові розгляди. Тому Леву потрібно бути тактовним і стриманим.

Гроші. У вересні гроші до Лева будуть легко приходити, але, на жаль, так само легко і йти. Особливо наприкінці місяця, якщо Лев не впорається зі спокусою пустити все на розваги та інші задоволення. У цей час Лев може стати справжнім мотом.

Особисте життя. Перша половина вересня у Лева буде часом романтики, пробудження почуттів. Лев може поїхати до моря. Ті представники знака, які шукають кохання, напевно його знайдуть.

У середині місяця на безхмарному небосхилі сімейних пар може виникнути грозова хмара. Леву потрібно постаратися не сваритися зі своєю другою половинкою, особливо поблизу місячного затемнення 18 вересня.

Наприкінці місяця треба проявляти дипломатичність, щоб остаточно не посваритися з близькою людиною. Потрібно намагатися обходити всі гострі кути, не заводити розмови на неприємні для другої половинки теми.

Здоров'я. У вересні добре піддаватимуться лікуванню хронічні захворювання Лева, особливо ендокринної системи. Від старих схем лікування варто відмовитися і спробувати нові методи. У середині місяця з'явиться швидка стомлюваність, сонливість, м'язова слабкість, може турбувати серце. Наприкінці місяця сприятливе загартовування та інші оздоровчі процедури. У цей час депресивний стан може шкодити здоров'ю Лева, тому сприятливо звертатися до психолога або астролога.

Терези

У вересні 2024 року Терезам необхідно пам'ятати, що ми отримуємо від світу те саме, що йому даємо. Якщо Терези хочуть, щоб оточення ставилося до них із повагою і турботою, потрібно поводитися так само з оточенням. Представникам знака слід бути чуйними до змін настрою коханих людей. Місяць обіцяє бути середнім для Терезів.

Сприятливі дні вересня-2024 для Терезів: 3, 16, 18, 20, 25.

Несприятливі дні вересня-2024 для Терезів: 9, 11, 15, 29.

Кар'єра. На початку вересня ситуація на роботі у Терезів буде досить напруженою. Справи компанії йтимуть не надто успішно, а тому начальство може бути в поганому настрої. До речі, не можна виключати вимушене скорочення штату, що може торкнутися Терезів. В останній тиждень вересня Терезам не потрібно соромитися проявляти свої таланти, пропонувати керівництву сміливі рішення – цю ініціативу неодмінно оцінять.

Гроші. Наприкінці вересня у Терезів непогані шанси знайти вигідний підробіток, і навіть не один.

Особисте життя. Вересень буде сприятливим для романтичних зустрічей Терезів, задушевних розмов і пошуку компромісу. Особливо до 23-го числа. Терезам потрібно бути відвертішими з коханою людиною, але намагатися не зачепити почуття. Наприкінці місяця можна вирушити в поїздку, адже далеко від дому всі неприємності здадуться несуттєвими. Крім того, спільна подорож допоможе Терезам і їхньому партнеру краще зрозуміти одне одного і зблизитися, навіть якщо зараз криза у стосунках. У цей час вдасться вийти на новий рівень стосунків і досягти взаєморозуміння.

Здоров'я. Імунітет Терезів у вересні буде не на висоті. Необхідно терміново вживати заходів. Потрібно вживати вітаміни, не пити холодні напої, фастфуд для Терезів буде подібний до атомної бомби. Також потрібно частіше гуляти на повітрі. Терезам, які палять, потрібно максимально скоротити кількість сигарет, а 18 вересня вони можуть просто кинути палити.

Водолій

Перший осінній місяць 2024 року у Водолія пройде в стилі ретро. Йому доведеться повернутися до давніх справ і планів, зустріти старих знайомих, а, може, і налагодити з ними ділові відносини. Цілком імовірно, що старі знайомі опиняться в житті Водолія не випадково, а для того, щоб посприяти і підтримати. Тому не потрібно соромитися скористатися цими обставинами. Вересень 2024-го буде рівним місяцем для Водолія. Місяць буде напруженим, тому потрібно проявити максимум обережності у справах, а також за кермом автомобіля. Цілком імовірно, що Водолій, діставшись до старих побутових проблем, зробить довгоочікуваний дрібний ремонт у своєму будинку.

Сприятливі дні вересня-2024 для Водолія: 1, 5, 10, 13, 14, 20, 28.

Несприятливі дні вересня-2024 для Водолія: 3, 9, 16, 23, 26, 30.

Кар'єра. Середина вересня – не найкращий час для поїздок і оформлення документів, особливо поблизу місячного затемнення 18-го числа. Доведеться добряче постаратися, щоб виконати те, що Водолій обіцяв і встиг забути. Для Водолія буде актуальним прислів'я: коли почав орати, то в сопілку не грати.

Гроші. У вересні фінансові справи у Водолія підуть у гору, і грошова ситуація значно поліпшиться. Але – у другій половині місяця. А на початку вересня все буде складно. Якщо Водолій зуміє зараз більше збирати і відкладати гроші, це дасть змогу примножити капітал.

Особисте життя. Сімейне життя Водолія у вересні буде немов на вулкані. Скандалів не уникнути, тому потрібно бути готовим до з'ясування стосунків. У принципі, Водолію краще прийняти все так, як є. Тим, хто заводить романи на стороні, слід бути обережнішими – все таємне може стати явним. У вересні зірки радять Водолію присвятити більше часу сім'ї та дітям. Сприятливо зачинати дітей.

В останній декаді вересня стосунки Водолія з коханою людиною обіцяють бути пристрасними, часом до сварок. Буде корисно, якщо Водолія і його другу половину захопить спільна справа, хобі. Потрібно намагатися з'являтися разом у громадських місцях, на різних заходах.

Здоров'я. Із другого тижня вересня у Водолія буде сприятливий час для лікування захворювань сечостатевої системи. Також період гарний для косметологічних і косметичних процедур. Сприятливо зайнятися фітнесом, корекцією фігури. Вересень для Водолія – гарний час для лікування захворювань ендокринної системи, порушення обміну речовин. Ефективними будуть гомеопатія, фітотерапія. Зняти напругу допоможуть ванни, лазневі процедури та використання олій.

Невдахи вересня-2024:

Близнюки

Близнюкам потрібно набратися терпіння, оскільки у вересні 2024 року мало що вдаватиметься з першого разу. Місяць загалом буде складним для Близнюків, зі знаком "мінус". Але не варто пасувати перед труднощами – Близнюки їх подолають, якщо будуть вірити в себе і правильність обраного шляху. Геройствувати не варто, як не варто і відставати від людей, які несуть прапор перемоги, від лідерів, від тих людей, які вносять нову хвилю і новий формат у життя і діяльність оточуючих.

Сприятливі дні вересня-2024 для Близнюків: 2, 6, 22, 26, 30.

Несприятливі дні вересня-2024 для Близнюків: 14, 18, 24, 28.

Кар'єра. У вересні Близнюкам знадобиться максимум зосередженості й акуратності, щоб не припуститися помилок, ціна яких буде дуже високою. Перша половина місяця – час проживання плодів. Стануть відомі деякі підсумки справи, якою займаються Близнюки, і, найімовірніше, представники знака залишаться задоволені результатом. Наприкінці вересня завдання стануть вирішуватися легше. Найскладніший період – середина місяця.

Гроші. У вересні Близнюкам не рекомендується грати з валютами, оскільки вони навряд чи отримають вигоду – скоріше, втратять. Особливо несприятливий період 15-20 вересня, коли Близнюки можуть навіть збанкрутувати. Зараз не час запускати комерційні проєкти, тому краще утриматися від грошових вкладень, особливо в середині місяця.

Особисте життя. У вересні Близнюки знайдуть пристрасть і яскраві емоції. Сімейних Близнюків порадують діти. Прекрасний час для зачаття дітей.

Наприкінці місяця у вільних представників знака з'явиться можливість налагодити особисте життя саме на роботі. Оскільки Меркурій перебуває у знаку Діви, прекрасно складатимуться романи з колегами.

Здоров'я. На початку вересня домашні справи стануть дещо виснажливими для Близнюків, і від однієї думки про них може погіршитися самопочуття. Потрібно поберегти нервові клітини й уважно ставитися до здоров'я, особливо в середині місяця. За найменшого нездужання потрібно звертатися до лікаря і суворо дотримуватися його рекомендацій. Якщо Близнюки страждають від будь-якої хронічної недуги, слід пройти черговий курс лікування. Наприкінці вересня вільний час Близнюкам краще присвятити тренуванням, оскільки це більше, ніж будь-що інше, допоможе відновити енергію.

Діва

Діва у вересні-2024 зіткнеться з необхідністю бути гнучкою. Тонкого мистецтва компромісу можна навчитися, особливо якщо до цього змушує зоряна обстановка і місячне затемнення в середині місяця. На Діву чекає безліч несподіванок, впоратися з якими допоможе знання свого власного характеру. Вересень буде складним місяцем для Діви. Затемнення буде серйозно впливати на цей знак, оскільки місячне затемнення буде 18 вересня в Рибах, в опозиції до знака Діви.

Сприятливі дні вересня-2024 для Діви: 3, 7, 26, 30.

Несприятливі дні вересня-2024 для Діви: 12, 13, 14.

Кар'єра. Звичні прямота і безкомпромісність Діви набудуть гіпертрофованих форм. Аж до 15 вересня Діва забуде про будь-яку дипломатію. У перші два тижні місяця краще уникати спілкування з начальством. Висловлювання Діви в цей час можуть призвести до непоправних наслідків. У другій половині вересня Дівам, які діють вільно в бізнесі, є сенс використовувати всі ресурси для досягнення поставлених раніше цілей.

Гроші. У вересні 2024-го Діві не варто робити пропозиції, що обіцяють швидке збагачення або легкий заробіток. Не варто давати в борг, оскільки велика ймовірність, що Діві не повернуть гроші.

Особисте життя. У першій половині вересня партнер засмутить Діву невідповідністю тому ідеалу, який намальований у глибині душі. Розчарування і сильний удар по стосунках можуть бути в середині місяця. У другій половині вересня зросте ймовірність отримати гарну пропозицію про похід до театру, кіно, на каву – Діві не потрібно відмовлятися. На сімейних Дів у вересні чекає клопіт із вирішення побутових питань і зміцнення здоров'я.

Здоров'я. У вересні Діві необхідно розподілити свої сили таким чином, щоб не виникало проблем зі сном. На початку місяця можливий збій у роботі печінки. Потрібно уникати солоної, гострої і жирної їжі та спиртних напоїв. У другій половині місяця буде вразливою серцево-судинна система. У міру можливості варто займатися гімнастикою, фізкультурою, причому на свіжому повітрі.

Стрілець

На перше місце у вересні 2024-го у Стрільця вийдуть турботи і великі клопоти про дім і сім'ю. Однак усе це буде хоч і складно, але приємно. Вересень – складний період для Стрільця, який пройде під знаком "мінус".

У вересні Стрільцю не варто йти на поводу у близьких, які схиляють до дорогих покупок. Краще у вересні економити, інакше Стрілець може піти у фінансовий провал. Придбання цього місяця навряд чи себе виправдають, а гроші незабаром дуже знадобляться Стрільцю, тому варто бути економнішими.

Сприятливі дні вересня-2024 для Стрільця: 16, 19, 22, 25.

Несприятливі дні вересня-2024 для Стрільця: 2, 9, 28.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Кар'єра. У роботі у Стрільця у вересні все може руйнуватися. Найскладніша ситуація буде в середині місяця. У першій половині вересня Стрілець опиниться у великій залежності від партнерів, однодумців і відчує гостру необхідність у їхньому заступництві. Згорнути гори самотужки у Стрільця не вийде, тому потрібно звертатися до колег по допомогу. Один у полі не воїн – таке гасло вересня для Стрільця.

Середина вересня відкриє хороші перспективи для тих, хто мріє про підвищення по службі. Але водночас зросте загроза конфліктів у колективі, і Стрільця можуть підсидіти. У другій половині місяця Стрільцю не можна ні про що робити висновки й ухвалювати рішення, поки в нього не складеться повна картина подій на місці роботи.

Гроші. Розмову з начальством про підвищення зарплати Стрільцю у вересні точно не варто затівати – краще поговорити наступного місяця. Озвучені прохання не будуть задоволені.

Особисте життя. У першій половині вересня у Стрільця можливі сварки через дрібниці з коханою людиною. Середина вересня буде спокійною і безхмарною, жодних яскравих подій на любовному фронті не передбачається. У другій половині місяця вплив планет зробить Стрільця надзвичайно чарівним і привабливим для протилежної статі. Наприкінці місяця ймовірно кілька романтичних знайомств, які принесуть Стрільцю приємні емоції.

Здоров'я. Прихід осені Стрілець зустріне з ослабленим імунітетом. Важливо ретельно дотримуватися правил особистої гігієни, пропити курс вітамінів. У першій половині місяця через поспішність і неуважність Стрілець ризикує отримати травму. У другій половині місяця сприятлива профілактика захворювань, зокрема хронічних. У вересні гарною ідеєю буде сісти на жорстку дієту і позбутися зайвої ваги.

Риби

Риби, ухвалюючи рішення у вересні 2024 року, керуватимуться почуттями, а не розумом. Місячне затемнення 18 вересня буде якраз у цьому знаку зодіаку, тому місяць буде дуже складним для Риб. З одного боку, це добре, оскільки інтуїція зараз буде гострою, як ніколи, а з іншого – бажаючи проявити турботу й увагу, Риби ризикують пожертвувати часом і силами заради тих, хто цього не вартий.

Сприятливі дні вересня-2024 для Риб: 15, 17, 28.

Несприятливі дні вересня-2024 для Риб: 5, 10, 13.

Кар'єра. У першій половині вересня на роботі між колегами Риб буде багато емоційних розмов, обговорень і просто пліток. Весь цей період буде напруженим у плані контактів із колегами, особливо з начальством.

А ось друга половина місяця виявиться вельми продуктивною. Зоряна обстановка сприятиме професійним успіхам Риб: просуванню по службі або в навчанні, у розробленні довгострокових планів або проєктів. Крім того, фінансова підтримка починань Риб буде забезпечена. Бізнесменам вдасться налагодити міцні зв'язки з партнерами, особливо після 23 вересня.

Гроші. 23-30 вересня – найсприятливіші дні для Риб у плані фінансових справ і грошей. А до цього все буде складно. Найскладніший період – 15-21 вересня.

Особисте життя. Риби, які шукають кохання, у вересні його знайдуть. Однак занадто довірливих Риб слід застерегти – велика ймовірність обману: обранець може зажадати від них занадто багато, особливо на початку і в середині місяця. Не можна поспішати – важливо перевірити почуття часом. Рибам не слід робити жодних швидких і поспішних висновків.

На небосхилі сімейних пар може виникнути грозова хмара, особливо в середині місяця. Рибам не можна обмежувати свободу партнера, потрібно дозволити йому розпоряджатися особистим часом і простором так, як він хоче. Можлива втома у стосунках, тому краще дозволити чоловікові поїхати на риболовлю, а дружині – розважитися з подругами.

Наприкінці місяця через м'якість і співчуття Риби ризикують потрапити на гачок дуже ощадливої і педантичної людини. Тому важливо бути розбірливішими у зв'язках.

Здоров'я. У першій половині вересня у Риб буде занепад сил. Цей період варто перенести максимально розмірено і спокійно. У середині місяця вразливим буде шлунково-кишковий тракт. У цей період потрібно віддавати перевагу дієтичним стравам. У другій половині вересня енергетичний потенціал Риб помітно зросте. Вони будуть захищені від інфекцій і застудних захворювань. Гарний період для профілактики хронічних недуг і проведення повної діагностики організму.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти