StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Прогноз погоди на вересень-2024: астролог передбачив додатковий місяць літа

31 серпня 2024, 09:00оновлено 31 серпня, 11:51
786
Погода в Україні у вересні буде комфортною – продовжиться літо, але без виснажливої спеки, вважає астролог.
Прогноз погоди на вересень від астролога Влада Росса обіцяє Україні серпневе тепло
Погода в Україні у вересні буде по-справжньому літньою, з незначним похолоданням – астролог Влад Росс / Колаж: Главред, фото: pixabay, Главред

Прогноз погоди на вересень обіцяє, що перший місяць осені в Україні стане продовженням літа. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

Астролог стверджує, що вересень буде дуже теплим, тому осінній одяг поки що можна не доставити.

"Вересень буде нескінченним літом, без особливих охолоджень. Оскільки планети, пов'язані з високими температурами і теплом, Марс і Юпітер будуть у з'єднанні. Вересень буде абсолютно літнім місяцем, це я гарантую", – зазначив Влад Росс.

Незважаючи на те, що перший осінній місяць буде по-літньому теплим, астролог не прогнозує виснажливої спеки.

"До з'єднання Марса і Юпітера додасться Білий Місяць – він вказує на те, що не буде позамежних спекотних температур", – запевнив Влад Росс.

Астролог вважає, що в майбутньому погодні умови у вересні завжди будуть такими, у зв'язку з цим в Україні настав час дещо змінити.

"Думаю, в Україні скоро зрозуміють, що навчальний рік потрібно починати не 1-2 вересня, а як у Болгарії – 15 вересня. Тому що клімат змінюється, і вересень поступово в Україні стає, як і в усій Західній Європі, фактично ще одним місяцем літа", – зазначив Влад Росс.

Дивіться відео, в якому астролог Влад Росс спрогнозував погоду в Україні у вересні:

Утім, за словами астролога, на українців чекає незначне і нетривале похолодання на початку осені.

"Прохолоду ми відчуємо, коли Місяць наближатиметься до Сатурна - він і може дати зниження температури. До 10 вересня буде взагалі літо-літо, друга декада буде прохолодною, а потім знову почнеться дуже теплий період, коли Місяць наближатиметься до гарячого Юпітера після 16 вересня. Тож один тиждень прохолоди попереду, а так, буде гаряче", – розповів Влад Росс.

Також астролог пообіцяв, що опади теж не псуватимуть настрій українцям у вересні.

"Що стосується опадів, то дощі підуть у середині вересня, проте вони не будуть надмірними. Взагалі, я б не сказав, що вересень буде чимось відрізнятися від серпня. Хіба що у вересні буде на п'ять градусів прохолодніше, ніж у серпні. А так, усе буде практично те саме. І вже точно ніяких перших заморозків у вересні не буде", – зазначив Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень 2024 року для всіх знаків зодіаку і розповів, що на кожного з них чекає в роботі, коханні та фінансовій сфері. Крім того, Влад Росс спрогнозував, який результат матиме Курська операція ЗСУ, і в яких областях Росії ще почнуться бойові дії.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти