StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Невдахи вересня-2023: астролог Росс назвав 4 знаки, на яких чекають проблеми

29 серпня 2023, 16:41
Частині знаків зодіаку доведеться пережити серйозні проблеми на роботі або в сім’ї. А у декого "випливуть" зради другої половинки.
Астрология, Влад Росс
Астролог Росс назвав 4 знаки зодіаку, яких чекають проблеми у вересні 2023/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, Главред

Вересень цього року буде несприятливим для чотирьох знаків зодіаку. Астролог Влад Росс у своєму гороскопі на вересень-2023 для всіх знаків розповів, кому варто бути максимально обережними і яких підступів від долі варто очікувати.

Декого переслідуватимуть проблеми зі здоров’ям, у декого будуть проблеми на роботі або у сім’ї. Але частину людей чекають також позитивні зміни, каже астролог.

Близнюки – проблеми зі здоров’ям і на роботі

Досить складним перший місяць осені буде для Близнюків. Для представників цього знаку зодіаку вересень пройде під знаком "мінус". Влад Росс наголошує, що цим людям потрібно набратися терпіння, оскільки не все цього місяця вдаватиметься їм із першого разу.

За словами астролога, відчуватиметься контраст, адже у першій половині вересня буде невдалий час, а друга частина може потішити. Головне – не лякатися труднощів і не опускати руки, коли буде важко. Усі труднощі вдасться подолати, дуже важливо вірити у себе і правильно обирати шлях. Росс зазначає, що не варто у цей час геройствувати, але також не варто відставати від лідерів.

Сприятливі дні для Близнюків: 2, 6, 22, 26, 30 вересня.

Несприятливі дні для Близнюків: 14, 18, 24, 28 вересня.

Кар'єра. Близнюкам у першому місяці осені цього року потрібно бути на роботі дуже зосередженими та акуратними, щоб не припускатися помилок, адже ціна таких помилок буде високою. Також астролог попередив, що є ризик втратити документи, наприклад, паспорт, перебуваючи за кордоном, що спричинить чимало клопоту і проблем.

У другій частині вересня ситуація на роботі буде кращою. Будуть позитивні результати справ, якими займаються Близнюки. Деякі справи даватимуться представникам знака набагато легше.

Особисте життя. У вересні можуть збутися мрії Близнюків про кохання, пристрасть і яскраві емоції.

"Нові знайомства можуть перейти на романтичну хвилю, особливо в другій половині місяця. Близнюкам, у яких є партнер (або партнерка), буде непросто встояти перед спокусою стрибнути в гречку, але це буде питанням їхнього морального вибору. Сімейних Близнюків у вересні порадують діти. Також це сприятливий місяць для зачаття дитини", – зазначив астролог.

Представники знака, які ще не знайшли свою другу половинку, у вересні можуть отримати шанс налагодити особисте життя. При цьому, за словами астролога, вони можуть знайти своє кохання на роботі – це може бути колега, партнер чи керівник.

Здоров'я. Самопочуття на початку вересня може погіршитися через виснажливі домашні справи. Тому Близнюкам краще попросити інших членів родини допомогти по дому. Найкраще для представників знака буде відкласти усі важкі справи у першій половині вересня і берегти нервові клітини. Потрібно уважно ставитися до здоров'я, особливо в середині місяця. У разі нездужання краще одразу звертатися до лікаря. Наприкінці місяця вільний час варто присвятити тренуванням.

Рак – скандали і проблеми зі здоров’ям

Для Раків цей період буде складним. Буде багато і навіть занадто багато спілкування, навіть з тими людьми, з якими раніше не спілкувалися. Є ризик виникнення скандалів. Потрібно дозувати інформацію і не давати приводів для пліток про себе. Також доведеться вчитися поєднувати приємне з корисним.

Сприятливі дні для Рака: 1, 5, 18, 23, 27 вересня.

Несприятливі дні для Рака: 3, 7, 21, 29 вересня.

Кар'єра. У представників цього знака усе, що стосується роботи, буде вирувати з шаленою швидкістю. Доведеться стежити за цим і систематизувати усе. Ракам потрібно буде багато спілкуватися, листуватися і телефонувати, можливі також ділові поїздки. Крім цього, у вересні в Рака з'явиться прекрасна можливість отримати освіту.

"Кінець вересня може принести Раку завершення якоїсь справи, тривалого процесу, можливо, судового розгляду. З плечей Рака спаде важкий вантаж, який уже тривалий час обтяжував його", – зазначає Росс.

Гроші. Рак у вересні-2023 може сподіватися на стабілізацію фінансової ситуації, навіть якщо на початку місяця все буде не так добре.

Особисте життя. У першій половині місяця представники знака можуть повністю розраховувати на кохану людину і її підтримку. На початку місяця навряд чи зародяться нові стосунки, а от з середини місяця – цілком можливо. Тим Ракам, які мають другу половинку, можна чекати повної гармонії у стосунках у другій половині місяця. Якщо стосунки з дітьми стали напруженими, то саме у другій половині вересня вдасться їх покращити.

Здоров'я. На початку місяця варто берегти сили і відкласти тренування на потім. Найкраще на здоров’ї позначаться купання в басейні, прийняття романтичних ванн чи відвідування лазні.

"Якщо у Рака є проблеми зі шкірою або волоссям, варто звернутися до профільного фахівця, і це найкраще зробити в середині місяця. Наприкінці вересня стануть уразливими нирки, тому краще відмовитися від алкогольних напоїв, тримати поперек у теплі та урізноманітнити раціон продуктами, багатими вітаміном А", – зазначив астролог.

Терези – уникати конфліктів на роботі й не вживати спиртного

Вересень 2023 року для Терезів пройде досить погано. Цього місяця варто підбивати підсумки, каже астролог. Терези можуть зіткнутися з недоліками і помилками минулого.

"Подолання перешкод потребуватиме великих витрат енергії та часу. Не слід очікувати багато від цього місяця в кар'єрі. Краще використовувати цей період для узгодження своїх бажань і вчинків. Наприкінці вересня Терезам слід бути обережними, займаючись домашніми справами", – каже Влад Росс.

У цей місяць краще не починати нічого нового, а розібратися зі старим справами.

Сприятливі дні для Терезів: 1, 5, 6, 14, 18, 28 вересня.

Несприятливі дні для Терезів: 3, 7, 13, 16, 17, 24, 25 вересня.

Кар'єра. Обстановка у кар’єрі буде інтригуючою. Можливі конфлікти й порушення трудового ритму. За словами астролога, варто бути максимально сумлінними. Якщо Терези будуть намагатися уникнути виконання обов'язків, це може викликати різного роду плітки. Особливо буде важко цього місяця робити вибір. Також у перший місяць осені представники знака будуть схильними до впливу ззовні, відриву від реальності і можуть неадекватно сприймати інформацію.

Гроші. Грошові витрати у вересні-2023 у Терезів в основному будуть пов'язані з відпочинком і розвагами. У третій декаді вересня у Терезів з'являться непогані перспективи додаткових заробітків.

Особисте життя. Варто прагнути поставити всі сердечні справи на надійні рейки у цьому місяці. Головним у коханні для них повинна стати міцність, основа, причому не тільки в почуттях, але й у справах. Також варто буде постаратися, щоб кохана людина довіряла Терезам на всі 100%.

Здоров'я. У вересні зміцненню здоров'я Терезів сприятиме усамітнення. Для покращення здоров’я можуть допомогти медитація, самонавіювання, йога. У цей місяць особливо вразливими будуть очі, тому Терезам варто в цей час менше часу проводити за комп’ютером. Також є небезпека харчових отруєнь. Не варто у цей місяць вживати спиртне та бути обережними з хімікатами.

Водолій – "випливуть" зради і будуть ризики

Для Водолія вересень 2023 року буде не найбільш вдалим. Доведеться повернутися до давніх справ і планів, а також зустріти старих знайомих.

Цього місяця Водолій буде схильний до ризику і вирішить не просто змінити своє життя, а розвернути його на 180 градусів.

Вересень буде напруженим періодом. Доведеться проявити максимум обережності у фінансових справах і бути обережнішим за кермом. Також це не найкращий час для поїздок.

Сприятливі дні для Водолія: 1, 5, 10, 13, 14, 18, 20, 24, 28 вересня.

Несприятливі дні для Водолія: 3, 9, 12, 15, 16, 23, 26, 30 вересня.

Гроші. У вересні фінансові справи у Водолія підуть вгору тільки наприкінці місяця. Якщо Водолій зуміє цього місяця більше накопичувати, а не витрачати, то в подальшому це дозволить йому примножити капітал.

Середина вересня – це найгірший час для поїздок, підписання важливих паперів, придбань, торгівлі. 13-18 вересня потрібно бути уважнішим і обережнішим.

Особисте життя. У сімейному житті може бути неспокійно. Буде важко уникнути скандалу, тому варто бути готовим до з'ясування стосунків. Загалом, Водолію краще прийняти все так, як є, каже астролог.

Якщо хтось із Водоліїв зраджує своїй другій половинці, то цей факт може випливти. Водолію потрібно намагатися бути корисним, адже спільна справа або хобі допоможе зміцнити стосунки з близькою людиною.

Здоров'я. Друга половина місяця буде сприятливою для лікування захворювань сечостатевої системи, перш за все, гінекологічних захворювань. Також у вересні сприятливо лікувати ендокринні захворювання та захворювання, пов'язані з порушенням обміну речовин. Крім цього, цей час є сприятливим для косметичних процедур.

Дивіться відео гороскопу на вересень 2023 року для всіх знаків зодіаку від Влада Росса:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти